Guneyinannesi1 newbabyno2 canım anne karnında aniden ölmeyecekse ve seni zehirleyip zararı yoksa sakın aldırma bence
newbabyno2 Guneyinannesi1 onuda allah bılır canım suanlık aldırma fıkrım yok ama bır destek beklıyorum biri bır umut verse hersey daha guzel olacak
Guneyinannesi1 newbabyno2 benim ilk gebeliğim çok kötüydü yani hangi doktora gittiysem zararı olur dediği için sonlandırmak zorunda kalmıştım seninkinden daha farklıydı senin durumun benim bebeğimde olsaydı aldırmazdım
Seyda5234 newbabyno2 rabbim şifa versin inşallah benim begimin de beyninde sıkıntı var corpus collosyum agenezisi tanısı konuldu ve lateral ventrikullerde genişleme olduğunu soyledir bende öyle tek umudum Allah hayırla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Sadu Yüce Rabbim size bağışlasın ve içiniz sevinçle dolsun inşallah ♥️ Dilerim ki güzel haberler alıp evladınızı sağ sağlim kucağınıza alırsınız ♥️ Dualarım sizinle ve tüm dua bekleyen anne ve anne adaylarıyla 🙏🏻
HaticeBerkayBalat3103 @newbabyno2 rabbim acil şifalar versin canım çok üzüldüm adına rabbim güzel haberler almanı vesile etsin inşallah 🙏🙏🤲🤲
25cilekli newbabyno2 tam olarak tanıyı kaçıncı ayda ve kaç milim sıvıyla koydular? Doğumdan sonra şant ameliyatıyla basınç düşürülebilir. Hidrosefaliye ek başka bir durum var mı?
Derinin-annesi Zaman sizin için ne gösterir bilemıyorum ama hazır postunuzu gormusken bir gün belkı lazım olur diye size doktor tavsiye edeyim.Hangi şehirdeainiz bilmiyorum ama bu işin en iyi doktoru Memet Özek umarım gerek kalmaz ama arastırmanızı tavsiye ederim.
newbabyno2 Derinin-annesi cok tesekkurler tabıkıde dıkkate alıp arastırcam elımden ne gelırse yapmaya hazırım
Cemre77 newbabyno2 bende 19 haftalıken öğrendiğimde sıvı var dediler her kontrolde yükseldi 13-17-19 şuan 20-21 mm oldu ve durdu 31 haftalık olduk çok şükür doğum sonrası şant takılacak en kötü ihtimalle çok riskli degilse tek böbrekle de yaşar Allah’ın izniyle sıvı boşaltılır yine yaşar. İnşallah yarın güzel haberler alırsın ama asla umutsuz olma kalbi atan bir mucize emanet taşıyoruz ♥️🤲🏼