Yazderyasi Hanımlar merhaba, cartier bilezik kullanan var mi aramızda, gold mu rose renk mi güzel sizce modelde
Ekimmeselesi Yazderyasi bende her ikiside var hatta gümüşte var ama en güzeli gri olan tabi golda şık
Sude-96 Yazderyasi ben gold kullanıyorum ama tüm renkleri güzel kullandığınız diğer aksesuarlar hangi renkteyse ona uygun tercih edebilirsiniz
incikinannesi Yazderyasi Ben altın aldım canım 14 ayar çok şık duruyor ama dikkatli kullanmak gerek hemen yamulabiliyor kullandığınız aksesuarlar ne ağırlıktaysa o rengi alın derim tabi
Yazderyasi incikinannesi banada altın almışlar, rengi kızıla yakın, rose oluyor galiba bu. Bizimkiler ışıkta farketmemiş. Bende gold severim ama elimdeki gold mu rose mu anlamadım..😂
semanurcennet Yazderyasi gold rengi kesinlikle. Eğer altın alacaksan daha iyi olur fakat bu devirde de altın alınmaz 😁 Çelik olandan alabilirsin solmuyor hemde uzun ömürlü oluyor
esmer3 [silindi] benim eşim dk başı altın kurunu atıyo wp tan altın istemiyim diye mi yapıyo napıyo😂😂😂
Yazderyasi marbling10 doğum için hediye alınacak, normal bilezik sevmiyorum, bunlar basit şık duruyor. Son dönemde de trend. O sebeple canim
marbling10 Yazderyasi anladım eğer altın olacaksa kibrit çöpü denilen bilezikler daha güzel bence ben düğünde bile onlardan istemiştim 🤭☺️
Busr4 Yazderyasi Bence kesinlikle gold rose hem orijinal rose bulmak çok zormuş hemde görüntü olarak da gold daha güzel bence 🤗
Yazderyasi Asyaveannesi36 bende gold istiyorum, bana alınan kızıl gibi..bi kuyumcuya soracağım gold mu rose mu satmışlar bizimkilere diye https://resimyukle.io/r/0IlRFzcy9Z