fatma9 dilak benim de suan aydında ki doktorum orada calışıyordu smdi kendi yerini actı tolga atakul.😊
dilak Zeynep09 ben medinovaya gittim Burcu hanıma cinsiyet öğrenmek için bir türlü göstermedi kontrollerim zaten üniversite hastanesinde siz hangi doktora gidiyorsunuz üniversitede
dilak Zeynep09 18 haftalık oldum dün medinovada Burcu hanıma gittim bacakları kapalı kendini hiç göstermiyor kız olabilir dedi ama hiçbirşey görmüyorum detaylı ultronu bekle dedi bende 24 kasım da üniversite kontrolüm var ona gideceğim bakalım sizin kaç haftada belli oldu
Zeynep09 dilak 15 haftalıkken öğrendim erkek 26 haftayım değişmedi. Bence beklemelisin doktorun emin olmadan söylememesi güzel birşey benim arkadaşıma 7 aylık olana kadar erkek dedi doktoru baska doktora gitmişti kız olduğunu öğrendi ve kız oldu.
dilak Zeynep09 kaç haftalık hamilesisiniz bende Çarşamba günü normal poliklinikte randevum var doğumu orda yapmayı düşünüyorum
Zeynep09 dilak 26 haftadayım canım git ben ilk doğumumuda orda yaptım aydında gidilebilecek en iyi yer
Anneadayim Tunc__09 ben gittim fedi hocaya memnunum yine ona devam ediyorum ilgileniyor baştan savma yapmiyor işini