Merwenursaka Banada sağ böbreği 0,5mm geniş dedi şuan 36 haftalığım geçen doktora gittiğimde baktı küçülmeye başlamış duzeliyormus yani zamanla. Hepimizin ki düzelir doğumdan önce Allah’ın izniyle
Mervesmsek22 Merwenursaka normalde kaç olması gerekiyormuş bilginiz var mı acaba perinotoloji uzmanı 7 den sonrası riskli demişti ama normal böbrek boyu ne kadar olması gerektiğini söylemedi şuan meral ettim
Mervesmsek22 Efulim- sende çok kafana takmamaya çalış çok riskli bir şey değil yani Allahın izniyle doğuncaya kadar kapanır inşallah 🥰
Efulim- Mervesmsek22 Çok teşekkür ederim sağ olun 🥰 Allahtan çok panik bi insan değilim ve her zaman iyisini düşünüyorum sadece merak ettim başına gelenler nasıl bir yol izledi ya da neler yaşadı 😊 Buna da şükür diyorum her zaman ❤️
Merwenursaka Mervesmsek22 Tam olarak bı bilgim yok ama ideali 5mm heralde çünkü benimkinin sol tarafı normal sağ taraf 5,5mm ilk muayene kağıdında yazıyordu sağ tarafta genişleme var deyince bende öyle yorumladım
annembabam Mervesmsek22 haftalık böbrek boyutları ve haftalık böbrek büyüme boyutları değişir . Hafif pyelaktazi , orta ve yüksek olarak 3 kademe olur . Kızımda da hafif var . Allah şifalarını versin inşallah 🙏🏻.
annembabam Merwenursaka haftalık böbrek boyutları ve haftalık böbrek büyüme boyutları değişir . Hafif pyelaktazi , orta ve yüksek olarak 3 kademe olur . Kızımda da hafif var . Allah şifalarını versin inşallah 🙏🏻.
Momydemet Merwenursaka benim kız bebeğimde de birinde 4.5, birinde 6 mm genişleme var. Doktor takip edilmesi gereken bir durum dedi. İnşallah büyüme yapmaz 🙏🏻
annembabam Momydemet 4.2 mm ile 4 olması gerekirken ilk detaylıya girdiğimizde öğrendik . Sonra 25 hftaliık iken de 6 mm oldu . O zaman da hafifTi büyümesi.Sol böbreğimizde var yalnızca . Hafif pyelaktazi . Kontrolümüz önümüzdeki hafta bakacağız yine ne olmuş diye . 🙏🏻
Momydemet annembabam Çok geçmiş olsun 🙏🏻 ben çok kafaya takıyorum 😭 inşallah sıkıntı olmaz yavrularımızda🤲🏻