Efulim- Detaylı ultrasonda bebeğimde böbrek genişlemesi görüldü 2 hafta sonra tekrar bakalım olmazsa perinatolojiye sevk edelim denildi kontrolümüz yarın. Bu durum başına gelenler ne gibi bir sıkıntısı oluyor ya da neler yaşadınız paylaşabilir misiniz? 🌺🌺🌺
MihrimahVeAnnesi Efulim- benim bebişte de görüldü canım ama doktor zamanla geçer dedi ama herkeste durum farklı . Doktor şuan riskli bir büyüme görmedi geçiyor dedi belli bir üst sınır varmış onu geçince tehlikeli doktorun ne dediğine bağlı
FilizAknAydmr Efulim- merhaba canım bugün benimde detaylı ultrasonum vardı benim bebeğimde erkekmiş onda da böbrek genişliği varmış doktor ilerleyen zamanlarda geçer ama takip edilsin dedi 1 ay sonrasına randevu verdi
Mervesmsek22 Efulim- canım banada 2 hafta detaylı ultrosonda oğlumun böbreği biri 3 biri 3,5 dedi korkma zamanla geçer dedi doğumdan sonraya geçmese bile sünnet yapılınca geçer dedi perinotoloji uzmanı
Efulim- Happy_001 Bizde şuan 21+4 olduk 14 gün önce söylemişti doktor 🙂 Sizi perinatolojiye sevk etti mi yoksa takip mi etti sürekli
Efulim- MihrimahVeAnnesi Bizim birisi 4.5 mm birisinin 5 mm olduğunu söyledi yarın duruma göre perinatolojiye sevk edecek eğer büyümeye devam ettiyse 🤔
Efulim- FilizAknAydmr İnşallah öyle olur 🤲🏻 İnsan ilk defa duyunca nedir ne değildir bilmeyince merak ediyor
FilizAknAydmr Efulim- Benimde kafama takıldı biraz ama çevremdeki bi kaç kişiden duyunca biraz rahatladım ama her gittiğinde hatırlat doktora unutmasınlar . İnşallah
Happy_001 Efulim- hiç korkma canım yanında sorun yoksa ıcın rahat olsun sımdı gecemse dogduuktan sonra gecer
MihrimahVeAnnesi Efulim- Daha geçen hafta çekildim ultrason dediğim gibi doktor sorun görmedi zamanla geçiyor çok önemli değil dedi ayda bir kontrolüm var zaten bakar yine ama şuan önemli değil normal dedi benim kızım olacak bu arada inşallah
Efulim- Happy_001 Başka bir şey görülmedi ayrıntılı ultrasonda 🤲🏻 İnşallah dediğiniz gibi olur biraz daha rahatladım çok teşekkür ederim 🥰❤️
Efulim- Mervesmsek22 Yaa doktor bana isterseniz hemen sevk edeyim perinatolojiye dedi ya da 2 hafta sonra bi daha bakalım dedi bende 2 hafta sonra bi daha bakalım o zaman gerek görürseniz sevk edin demiştim. Perinatoloji uzmanı mı yapmıştı sizin detaylı ultrasonunuzu
Mervesmsek22 Efulim- evet canım kadın doğum doktorum detaylı ultroson için perinotolojiden almam gerektiğini söyledi ve perinotolojide yapıldı
Efulim- Mervesmsek22 Yaa ne güzel 🙂 Benim şuan yaşadığım yerde perinatolog yok o yüzden radyoloji doktoru yaptı ayrıntılıyı olmazsa Elazığ a perinatoloji uzmanına sevk edecek bakalım hayırlısı artık 🌺
Mervesmsek22 Efulim- sende çok kafana takmamaya çalış çok riskli bir şey değil yani Allahın izniyle doğuncaya kadar kapanır inşallah 🥰