yigitaslaninannesi_ Günaydınlar 25+2yiz kızımla , hayalimdeki gibi geçen bir süreç oldu düşündüğümüz gönlümüzden geçen aynı zamanda yol aldık minigimizle hiç bulantı kusma yaşamadım doktor ilk kontrolde şanslı ailelerdensiniz demisti , normal rutinde geçen bir süreç oldu 4 haftalıkken öğrendiğim de göbeğim sivrildi sonra ay ay büyüdük kocaman olduk, 60 ile hamile kaldım şuan 62.4 um minik kızımın gelişimi haftasına göre önde gidiyor buda iyi beslendiği icin demisti doktorumuz, hayalimdekileri gerçekleştirdim kitaplar okuyarak zaman geçirmekti hayalim öyle de yaptım günlükte kızımla konuştuk doktor hemşire kitapları edindim hafta hafta takip ettim hamileligimi ve benzer doğum öyküleri okudum bilgiler öğrenerek kendime bir cok sey kattım yeni bir tecrübe yeni bir yolculuk güzel geçen bir 6 ay içindeyiz, 14 haftaliken kızımızı öğrendik 20.hafta da her seyi tamamladik ailelerimizden minige hediye gelenler esimle bizik aldiklarimis derken her sryi tamamladık şimdi sadece dolabı beşiği ve arabası kaldı onları da araştırıp temin edicez tekstil vs ürünlerini tamamladik, kizima battaniyesinu ordum isimli kapi susunu yaptim emzik ucunu yaptm ani dekor küplerini yaptım sonrasında aynı kapi süsü dekorları ile terligimi yaptim tacimi süsledim kızıma da bandını yaptim ayni model de pijama takımlarımı buldum önce dekorları yapıp sonra benzer üründe takım bulmak beni çok mutlu etti , sonrasında hayalim isimli hastahane çıkışı ile yastıklı 11 li çıkış takimi sipariş ettim yine aynı konsept ile dekoru tamamladım birde minnoş kızıma isimli ayakkabılık yaptırdım simdi de 100 gündem düşmeye az kala makrome yaprak hediyeliklerini yaptım, etiketleri sipariş vermiştim bugünde yaptığım anahtarliklara etiketlerini takicam sonrasında artık beklemedeyis ocak gibi eşimle temizlik yaparız dolabına eşyaları yikar yerleştiririz şubat mart arası doğumum hayırlısı ile 😍 14 kasımda tüm her seyi hazırken hazırladığımız konseptler ile dış çekim yaptik bulundugumuz yer deniz olan bir yer bazi kareler deniz kenari bazi kareler sonbahar konseptli oldu 500 kare cikti arkadasimis cekti sonrasinda album
yapicaz hafta hafta da esim cekiuor onlarida album dusunuykrum , hayallerimi gerçekleştirmek beni çok mutlu etti şimdi günler sayiyoruz kitaplar ile geçiyor zaman 17 haftalıkken tekmeleri hissettik şimdi ise daha da harektli bastan beru cok hareketliydi şimdi hissetmesi çok keyifli🙂
inşallah sizlerinde süreçleri çok güzel geçmiştir🙂