Azranasip Merhaba bizde 31+1 olduk bende çok çok zor günler geçirdim okadr çok kilo kaybettim ki yeni 567. Aylarda kendimi topladım ve bu aylar çok rahat geçti sanırım 8 icin öyle diyemicem 🤣
Captmom Herkes güzel şeyler yazmış, benim 5+0 haliyle bebeği hissetmiyorum, analık duyguları da gelmedi 😅 bu yüzden kendimi suçluyorum. Ki bebiş için 1 sene uğraştık. Bu normal mi ki 😔
Samyeli008 Captmom Normal canım karnına biraz büyüyüp ultrasonda tam bir bebek görünce hissetmeye başladım ben annelik duygusunu. Hele bir de hareket edince tamam anneyim diyorsun. Öncesinde ben de senin gibiydim unutuyordum bazen hamile olduğumu😄
GriMavi Mercanmasal 9 haftalıgım bende sizin gibiyim Kendimce sıkıntıya griyorum hani mide bulantısı kusma vs olmadıgından acaba sorun mu var die
Mercanmasal GriMavi bişe olduğunu düşünmüyorum ben ilk düşük yaşadım o zaman da böyleydim aslında demekki normal yarın kontrolum var bakalım ne olacak cinsiyet için gidiyorum ama 🥰
Rapunzel21 3-4 haftalığız biz teyzesi😊Ama koku hassasiyeti,mide bulantısı başladi bile 🍓🥰🥰😻 Şükür bugünlere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hərkəsə nəsib etsin bu duyğuları 🥰😻
Beyzanrr yigitaslaninannesi_ valla canım bende 13+4 daha yeni yeni iştahım açılıyor çok şükür istifra mide bulantısı halsizlik herşey vardı ama şükür iyi oldum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin onlar iyi olsun yeter🤲😍🥰
yigitaslaninannesi_ Beyzanrr Allah yardımcın olsun canım Allah kolaylık versin vakti geldiğinde kucağına almayı nasip etsin hepimize nasip etsin🥰🙏
Z-N-21 36+1 haftadayım . Son 4 gündür anlamsızca mide yanmam başladı . Hamileliğim çok şükür Kİ rahat geçmişti ama mide yanması çok zorlamaya başladı . Mide bulantısı ağrısı yanması nedir bilmem . Bi kaç gündür yaşıyorum. Birde sırt ağrım var . İlk hamileliğim çok uyku yapıyor . Sürekli uyuyorum uyku sorunum yok . Bakalım ne zaman gelecek . Allah kucağımıza almayı nasip etsin 💜🙏 bu Arada hamilelik iştahımı çok açtı baştan beri ama Allahtan zayıftım sorun etmedi doktor 20 kilo aldım hamile kaldığımdan beri
DenizveKumsal 37+4 olduk ve toplamda şuan 32 kg aldım 😔 55le tığ gibi halimlen hamile kaldım 🥲 şuan 87 kiloyum kızım 3100gramdı geçen hafta. Bakalım doğum ne zaman olcak 2 gündür de karnımın aşağıya indiğini fark ettim yakındır umarım gelmesi. Çünkü çok ağırlaştım artık yürümekte çok çok zorlanıyorum. Kilo ne kadar kötü birşey miş onu öğrenmiş oldum 😕
DenizveKumsal Kado87 aynen bende öyle diyodum kalsın karnımda ama bu sefer bende çok çektim gelsin bian önce diyorum 😬😅
Miniklimonum yigitaslaninannesi_ beni hamilelik ruhsal açıdan yıktı geçti vallaha :) herşeye ağlıyorum hep mutsuzum hamileliğimden tat alamıyorum bu sebepten durup durup ağlayasım geliyor içime hep huzursuz doluyor bilmiyorum ben biran önce sağlıkla gününde gelsin ve doğurayım istiyorum cunku ruhum çok yoruldu :( 21+3 daha yolumuz uzun :(
Meryemtolga 8 haftalik olduk bugün. Cok zor geciyor. Kusamiyorum ama tum gunum oğürmekle geciyor mutfaga giremiyorum buz dolabini acamiyorum. Asiri bas agrim var. İleriki aylarlarda gecer diyorlar bekliyorum 🥺
Alini yigitaslaninannesi_ canım aynı durumdayız kusmaktan kilo alamıyordum iştahım açıldı bir ayda 5 kg aldım. Doktor yeme diyince bir şokla nasıl yemeden durucam derdine düştüm. Bu iştahlar birden fazla açılıyor dikkat et 😁
Ceylan0512 yigitaslaninannesi_ bende 5 aya kadar bulantıyla uğraştım ölüyodum resmen ama düzeldi çok şükür sonra da ellerime ödem vurdu bir sürede o canımdan can aldı resmen uykusuz geceler uykuya hasret kalmıştım ellerimin ağrısından ama o da geçti oğlum olacak Allah’ın izniyle ve şuan 36 haftalığım rabbim her isteyene nasip eder inşallah 🙏
NurcanNurcan Uygulamada 28+5 Yani 29+5 çok şükür hamilelik yorucu bi okadar da zevkli gün geçtikçe annelik kolay olmadığını daha da iyi anlıyorum
Kayasabiha NurcanNurcan O nasıl oluyor uygulamada 28+5 günlük /ama 29+5 günlük diyorsun ben onu anlamadım daha detaylı anlatır mısınız
DenizveKumsal Doğurucam gibi hissediyorum bebeğim bir yada iki gündür aşağıda yeni indi karnım aşağıya düştü resmen. Yeni yeni bel ve kasık ağrılarım oluyor hatta az önce birden bi sancı geldi aha bittim ben dedim 😂😂 gelsin tabi artık başa gelen çekilir doğsun da bian önce 😂🥰🧿
Omer7 Dicle63 salam bende 41 hafta oldum .sukur hamilelikde hic bir cetinlik olmadi .bekliyorum ne zaman dogacamsa.insaAllah sag salamat aliriz qucagimiza. sende qarin hissende basqi varmi suan cxacaqmis gibi ?
ayseegell Hilalll_s __zhr56__ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 hepimizin doğumu kolay geçsin bi nefeste Babil’lerimize kavuşalım artık 🙏🥰😇
Meryem_ramazan12 12haftamiza daldık çok şükür çinsiyeti daha beli değil Hamilelik kabsızlık mide bulantısı 🤮 herşey var sağlıkla Almayi da nasıp etsin rabbim🥰