yigitaslaninannesi_ Esmaonur maşallah 🧿 ne güzel inşlalah hep böyle geçer olsun sağlıklı olsun en hayırlısı olsun 🥰 genellikle annnrin hissettiği olur ✅ ne kadar doğru bilmiyorum ama bu sene erkek senesi etrafım da herkes erkek doğuracak 😁😆
esmaaa_ yigitaslaninannesi_ Benim de tüm kuzenlerimin kız evladı olacak ben 17. Haftadayım henüz belli değil 😊
Dicle63 yigitaslaninannesi_ Cinsiyetimiz erkek ve yarın 41 haftalık oluyorum bugüne kadar hamilelik nedir bilmedim ne mide bulantısı ne halsizlik nede sancı. Büyük ihtimal yarın doğumum suni ile başkatack doktorum. 😕
yigitaslaninannesi_ Dicle63 maşallah inşallah evlanıdınız da bütün hayatı boyunca sağlıklı olsun 🙏🙏 bu arada size dua edeceğim sağ Salim kucağınıza alın inşallah şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏☺️
Omer7 Dicle63 salam bende 41 hafta oldum .sukur hamilelikde hic bir cetinlik olmadi .bekliyorum ne zaman dogacamsa.insaAllah sag salamat aliriz qucagimiza. sende qarin hissende basqi varmi suan cxacaqmis gibi ?
Dicle63 yigitaslaninannesi_ Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım kimseyi darda bırakmasın inşallah herkese kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin. 🌸
Anestezi07 yigitaslaninannesi_ 35+3 ten bildiriyorum 32 den sonrası geçmiyor resmen 🤦🏻♀️ Ağrılarla birlikte her gün ne zaman doğacak artık bu çocuk demeye başladık 😁 bir mucize olsada hıphızlı geçse ne olurduuuu
Kubra_00 Anestezi07 merhaba 🌸benimde 35•5 sancılarınız oluyor mu bebeğiniz baş aşağı döndü mü benimki dönmüş doktor 10 gün dikkat etmem gerektiğini söyledi salı günü randevum var tekrar gideceğim siz ne durumdasınız acaba 😘🥰🥰
fatma1941 yigitaslaninannesi_ 36+5teyiz ve 20aylik bir kızım var günler onun peşinde kosturmakla geçiyor ve çok yorucu
Baranhande 2107 aynıyız bende 11+5 ağzımın tadı geldi ama hala ara ara bulantım oluyor aklım yerinden oynuyor ilk zamanlardaki gibi olacağım diye. Hala prilam kullanıyorum sabah akşam bacak ağrılarım ve kasık ağrılarım da var Oda ayrıca aklımı yerinden oynatıyor
Mercanmasal yigitaslaninannesi_ hamileliğin 3.ayındayım ama maşallah sanki hamilr değil gibiyim bende mi bi sorun var ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi bazen unutuyorum hamile olduğumu 😀🙏🏻
GriMavi Mercanmasal 9 haftalıgım bende sizin gibiyim Kendimce sıkıntıya griyorum hani mide bulantısı kusma vs olmadıgından acaba sorun mu var die
Esmanr07 Mercanmasal şanslısınız bende 3 aylık olacağım. 6 haftalıkken başladı mide bulantılarım. Halen devam ediyor
Damlasu_23 yigitaslaninannesi_ selam kızçe ler bende 4 aya yakın mide bulantısı yaşadım şuan 35.3 haftalık olduk 32 günümüz kaldı sanki zaman durmuş gibi bian önce kızımı sağlıkla kucağıma almayı istiyorum Rabbim bütün anneleri bebeklerini kucağına almayı nasip etsin 😇❣🤲
Puddingin aesrp mide bulantidı, mide yanması, halsizlik ve cok ağri ne ararsak var. Evde de 3 yaßinda bir gudiğim var. Bende de şuan iki tane 🥺🥺