Mujde0808 guzelbebegimmmmm 36+0dim dogumhaneye yatirdilar ama acilma ilerlemedi sancilarim da yetersizdi zamanim da daha oluncs ek müdahale yapmadilar
Edacevik Mujde0808 Zehra9616 guzelbebegimmmmm Dijvar kızlar nisanım geldiiiiiiii ne zaman doğururuuummm
Mujde0808 Eymen72 zaten dogurcam diye dogumhaneye cikmistim ama acilmam ilerlemedi 😕 6 cmde kaldi 😬 ama 15 gundur da alttan muayene olmadim merak ediyorum acikcasi 😁
Eymen72 Mujde0808 ya iyice ümidimi kaybettim şuan 😀 ben haftaya gidecem bakalım sabirsizim artık sanki hiç dogmayacak gibi bir şey var içimde 😀
Mujde0808 Eymen72 bende pzt gittigimde sorayim bi 😁 belli olmaz nerde degisik sey var beni bulur kapanmistir falan😬😬
Tugcevemercimek Edacevik cumaya kadar bol bol yürütün açıklığınız artsın merdiven inip çıkın çok rahat edersiniz
Kumsalsmom Edacevik kendine güven bebeğini kucağına sağlıkla aldığını hayal et önemli olan sen ve bebeğinsiniz acısız sızısız olsun sağlıkla alın bebeğinizi 🙏🏻🥰
Edacevik guzelbebegimmmmm bekliyorum tık yok hala nisan gelmeye devam ediyor her wc de kahverengimsi bisey değisik
Edacevik Nur2212 dün kontrolum vardı zaten catı muaynesinde doktor baya zorladı ben ona uyarı verdim her an gelebilir gelmezse cuma günü yatış dedi suniyle başlatıcaz dedi. Ama nisanım geldi kendi sancımı bekliyorum
My1610 Edacevik benimde 3 cm açıklık var ama sanci falan yok sadece adet agrisi gibi vücut agrisi oluyor nisan falanda yok suda gelmedi doktorum su gün dogurcan falan demiyor su gelince yada nisan gelince haber ver sanci olursa haber ver dedi sadece