Butterflyy1 Özgür arisoy sezaryenci diye duydum bu yüzden değiştirmeye karar verdim kızlar kamil kurt livaya geçmiş duyaniz bileniz varsa bu doktoru lütfen beni bilgilendirirmisiniz nasıl bi doktordur kendisi
Aaysn Butterflyy1 ben kürtajdan sonra ağrılarım geçmeyince kamil beye gittim ilgili bi doktor çok şükür sayesinde kendime geldim.
Ozlem_41112 Butterflyy1 çok iyidir ilk doğumumu o yaptırdı ben çok iyi buldum kendisini tavsiye ederim
Butterflyy1 ressamistanne arkadaşım oyle diyince bilemedim napcagimi karar veremedim hala ama sanki pek normal doğumla ilgili cvplara cok netlik getirmiyo açıklama yapmiyo pek bide liva yeni açıldı daha temiz daha sakin bu donemde böyle yere gitmek daha uygun geliyo bana
ressamistanne Butterflyy1 medinova çok kalabalık doktorlar sıkıldı artık. Özgür bey önceden daha iyiydi ben de burcu hanıma gidiyorum. Çok memnun değilim ama çok merhametli o hoşuma gidiyor idare ediyoruz
Ozlem_41112 Butterflyy1 evet oydu kadın doğumdaydı o zaman bende orda yaptım çok iyi valla çok samimi ilgili
Ozlem_41112 Butterflyy1 şu an adüye gittim bi orda kaydım olsun nolur nolmaz diye ama livaya başlıcam aynı kamil kurta gitmek istiyorum
Butterflyy1 Ozlem_41112 kamil bey dogumunuzu yaptığında dogum sirasinda kesi dikişinizi yaptığında uyusturdu mu peki
Ozlem_41112 Butterflyy1 uyuşturdu da benim kaşıntı oluyordu mantar varmış uyuşmadı benlik sıkıntı oldu yani iğne yaptılar ama uyuşturucu bana fayda etmedi