PrensesFiona melekanesi rezene çayı dereotu tahin helvası boza bol su günlük 3 4 litre bulgur fındık ceviz badem yoğurt benim bildiklerim bunlar canım
Calisananne25 Laleozkan_09 teşekkür ederim canım. Bugün doktorum da söyledi. Bol su, sıvı tüket doğumdan sonra diye. Anneler şimdi sana tatlılar, şekerli şeyler, tahin pekmezler vericek sakın kanma yeme hepsi kalori bol su iç yeter dedi 😁
HaticelKubra Ben 2 3 litre su içiyorum bana mısın demiyor..ne su ne bulgur ne yeşil sebze..hatta cok emzirmekle de olmuyor sanki.garibim yavrum bosa emiyor açlıktan ağlıyor☹☹
melekanesi gunesveguney su olabildiğince içmeye çalışıyorum. Benimde uyku etkili. Uyandığımda göğüslerim dolmuş oluyor.
melekanesi Calisananne25 en çok korktuğum durumdu. Olmaması gelmemesi. Doğum sonrası odaya geçince hemşire 1 saat boyunca göğsünden ayırma. Boş emse bile ayırma dedi. Bebeklerim emdikçe gelmeye başladı.
melekanesi Calisananne25 stres yapma. Olumlu düşün. Sütüm gelecek, bebeğime yetecek, ben beskeyeceğim gibi olumlu düşün ve konuş.