Merhaba güzel hamişler ve adayları 😍
Doğumdan korkan hamileler için özellikle paylaşmak istedim hikayemi ☺️
Bu benim 2. Gebeliğimdi ilk doğumumda normal doğum oldu fakat yanlış hastane seçimimden kaynaklı çok kötü bir doğum tecrübem olmuştu ve bu yüzden 2. Doğumda hem doktorumu hem hastanemi iyice araştırıp öyle seçtim ve sonunda hepsi için iyiki tercih etmişim dedim 🙏🏻 Hamileliğimin son haftalarında muayenede 4 cm açıklığım vardı ve 2. Doğum olduğu için her an gelebilir dediğimiz inatçı kızım 40+5 e kadar bekletti bizi ☺️ Sonra 05/10/21 in akşamı yaptığım uzuuun yürüyüşten sonra kasılmalarım başladı ama ben artık okadar alışmışımki yok doğum değildir diye evde geçmesini bekledim ama bitürlü geçmek bilmeyince ebeme haber verdim o da şiddeti artarsa hastaneye geçeriz hemen dedi. Sonra hemen ardından az az suyum gelmeye başladı kasılmalarımda arttı ve şiddetlendi biz apar topar hastaneye geçtik (taksim acıbadem) gece 1 den sabah 10 a kadar odamda eşim ve ebemle birlikte açılmamın artmasını bekledik sonra doktorum geldi açılmam 7 cm olmuştu ve artık havuza geçme zamanı gelmişti. Tam açık olana kadar tek başımaydım havuzda ve sancıları inanılmaz hafifletici bir etkisi var kesinlikle suyun bu yüzden herkese tavsiye ediyorum 🥰 tam açık olduktan sonra eşim de girdi havuza ve artık bebeğimizin gelmesini beklemeye başladık her sancımda bana okadar destek olduki o olmasaydı çok zor olurdu bu yüzden eşlerinizden doğumda kesinlikle destek alın ! Ve havuza girdikten 1 buçuk saat sonra sonunda kavuştuk su kuşuma 🥰 Suda doğumdan çekinen korkan hamileler kesinlikle 2 sini de tecrübe etmiş biri olarak sonuna kadar suda doğumu tavsiye ediyorum ! 🥰🥰