Tazeanne0134 Naneliayran niye ilaç içemiyorsun aynen çok zor ve kötü kız 22 aylık bi oğlum var inan onunla yatamadığım için daha zor oluyor ama uzun zamandır yoktu bulantım ve kusmam dünden beri tekrar başladı oda
asbehra happy_mom6 korkmayın o da bi yerleşme ağrısıymış düşük yapacakmışım gibi bel ağrısı yaşadım belim tutuk geziyordum 3 hafta ama geçiyor sadece dikkat edin
Sarikan93 Naneliayran benimde 11+6 bişey sormak istiyorum kizlar göbeğimin sağ tarafında batma gibi kramplar oluyo size de oluyo mu özellikle sağa sola dönerken
dml33 Sarikan93 bndede var cnm 9 haftaligim 2 gundur sanki orasi çürümüş gibi acio batıo girio cikio agri
Denizyildizi1 Naneliayran Benim iyi gibi bel ağrılarım var hafif kanamayla 4 gün önce falan kan uyuşmazlıgı iğnesi vuruldum mide bulantılarım çok şükür geçti diyebilecek kadar az sadece uykuya düşkünlüğüm geçmedi😴
asbehra Denizyildizi1 ben uyuyamıyordum sağdan sola dönemiyordum doktora gittim de yerleşmeymiş 😅 geçecek sabır. 🤲😘
eecemce Bulantı için ilaç kullanıyorum hala ama geçecek gibi mide yanması çok oluyor zaten önceden de oluyordu ilaç içemediğim için çekiyorum mecbur bir de hasta oldum öksürüyorum 😂 onun dışında iyiyiz ( iyiyizdir heralde 🙈) Hareket hisseden var mı
Tazeanne0134 Asele_1kardes ay valla denerim kız neler neler yemiyorum var tuzlu yesem olmuyor tatlı yesem hele hiç olmuyor ne yapacağımı şaştım kaldım 🤷🏻♀️😅
asbehra happy_mom6 bunların hepsi normal ama düşük riski d oluyormuş ben içim rahat etmesi için gitmiştim sizde gidin içiniz rahat etsin
syhnbebek Elaaa78 dr gittik içerde falan demedi yolculuk yapmıştık 3 saat hoşlanmamış yolculuktan dedi 😊 progestan verdiler düşük olma riskine karşılık iğne oldum sadece bir kez bende hiç bilmediğim için kese içinde mi kanama diye sormadım
Elaaa78 syhnbebek anladım cnm onunla geçmiş olsun inşallah dışardan kanaman olmadıysa kesenin etrafında kirli kan görmüştür büyük ihtimal.doktor bnmde öle olmuştu
Sarikan93 dml33 neden oluyor acaba yarın kontrolüm var sorucam doktora aklım takılıp duruyor ya kötü birseyse diye kaç gündür