syhnbebek Naneliayran iyi gidiyor hiç mide bulantısı olmadı bu hafta kanama oldu ama baktırdık iyiymiş çok şükür
Tazeanne0134 Naneliayran başım çok ağrıyor ağrı kesici içmek istiyorum ama korkuyorum midem bulanmıyordu uzun zamandır ama dünden beri mahvetti beni 🤢🥺🤯🤕🥴🤮 su anda böyle hissediyorum 12+3 olduk içim bulanıyor çok kötü
asbehra Naneliayran böyle giderse peş peşe yaparım ben çocuk maşallah çok güzel geçiyor 3 aylık olduğum için sanırım 😀🤲
happy_mom6 Naneliayran bende hala bulantı devam ediyo bel Ağrım var bide 3 gündür vajinamda ağrı hissediyorum ya
Elaaa78 Naneliayran çok geçmiş olsun geçer inşallah kötü olur ya miğde bulantısı 😔şükür benim olmadı miğde bulantisi
Elaaa78 syhnbebek şükür bnmde miğde bulantısı olmadı kanama icerdemi olmuştu benim ultrasyonda karnımın içinde kanama gozukmustu ilaç kullandim gecti
syhnbebek Elaaa78 dr gittik içerde falan demedi yolculuk yapmıştık 3 saat hoşlanmamış yolculuktan dedi 😊 progestan verdiler düşük olma riskine karşılık iğne oldum sadece bir kez bende hiç bilmediğim için kese içinde mi kanama diye sormadım
Kubra_elif_ahmet Tazeanne0134 Bulantı sorunu bende de var azıcık açtığım hissettiğim an lavaboya zor koşuyorum ama harici iyi çok şükür 🤲🏻💜🧿
Naneliayran Tazeanne0134 ilaç içememe çok zorluyor işte ama bulantı kadar zorlayan bişey olmadı beni hiç bişeyden tad alamıyorum
Tazeanne0134 Kubra_elif_ahmet benim bulantım olduğu zaman yemek yesem de yemesem de bulantım da kusmamda oluyor ne yazık ki
Kubra_elif_ahmet Tazeanne0134 İlk zamanlar benimde öyleydi ama şuan sadece açıkınca oluyor umarım o da geçer artık
Naneliayran happy_mom6 doktora bi görünün isterseniz kasık ağrısı falan normal sayılıyor ama içiniz rahat eder
asbehra happy_mom6 korkmayın o da bi yerleşme ağrısıymış düşük yapacakmışım gibi bel ağrısı yaşadım belim tutuk geziyordum 3 hafta ama geçiyor sadece dikkat edin
Tazeanne0134 Naneliayran niye ilaç içemiyorsun aynen çok zor ve kötü kız 22 aylık bi oğlum var inan onunla yatamadığım için daha zor oluyor ama uzun zamandır yoktu bulantım ve kusmam dünden beri tekrar başladı oda
Mizgin_2163 Benim mide buluntılarım çekti. Belim ağrıyor. Tansiyonum düşüyor. Onun haricinde iyi şükür.