Selam kızlar bugün katıldım aranıza çok sıcakkanlısınız 💕 Aranızda benim gibi birazcııık ama birazcıııkkk çoook kilo alan var mı? 17. Haftama yeni girdim 9 kilo aldım toplamda herkes bana doğum ne zaman diye soruyor üzülüyorum 😂😂
Toplamda kaç kilo aldınız kızlar ??
NesrinDefne kaç kiloda hamile kaldınız? Ben biraz kilo almıştım evlendigimde hamile kaldıktan sonra 28+4 günlük bebeğim 4 kilo aldım.
NesrinDefne 28+4 im toplam 9 kilo aldım
Mevsim123 50 kilo ile hamile kaldım ☺ Normalde kolay kolay kilo alabilen biri değilimdir hamile kalır kalmaz kilo almaya başladım desem yeridir... Hayatta ağzıma sürmem dediğim şeyleri bile rüyamda görür oldum 😂
Damla________ Ya maşallaah 💕
NesrinDefne erkek mi
slm bende 22+3. 5 kilo aldım 🤗
NesrinDefne evet zayıf olduğunuz için normal yani kilo almanız 😂 benim karnım yeni yeni çıktı iç karın geniştir diyorlar ondan olabilir 😂
Mevsim123 Bebekler sağlıklı olsun da kilosunda değiliz zaten 💕
suden Beni geçen olmadı şu ana kadar 😂😂 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 💕
amin inşallah hepimiz aynı şekilde 🙏
25 haftaligim 12 kilo aldim
28 haftalığım 7 kilo aldım 🤰🏼
18 haftalığım 55 hamile kaldım 59 şuan kilom yani 4.5 ayda 4 kilo aldım ayda 1 kilo almak normaliymiş 👍🏻 dikatli beslenin hanımlar
NesrinDefne artık burda hep verenleri duyunca alanı duymak açıkcası hosuma gidiyo bende birden beş kilo aldım.
NesrinDefne beni tarif etmişsin🤣
40 kilo ile hamile kaldim şuan 50 kiloyum. 22+1 olduk 🙈😂
Haticeyildiz Seni geçeceğim bu gidişle bekle beni geliyorum 😂😂
Seyda34 Yaa ne güzel bir de bana bak pofidik oldum 😂😂