NesrinDefne Selam kızlar bugün katıldım aranıza çok sıcakkanlısınız 💕 Aranızda benim gibi birazcııık ama birazcıııkkk çoook kilo alan var mı? 17. Haftama yeni girdim 9 kilo aldım toplamda herkes bana doğum ne zaman diye soruyor üzülüyorum 😂😂
Mevsim123 NesrinDefne kaç kiloda hamile kaldınız? Ben biraz kilo almıştım evlendigimde hamile kaldıktan sonra 28+4 günlük bebeğim 4 kilo aldım.
Sehrialya NesrinDefne artık burda hep verenleri duyunca alanı duymak açıkcası hosuma gidiyo bende birden beş kilo aldım.
Asli NesrinDefne mahşallah dikkat et doğumun zor olur çok kilo alırsan. Bebde 15+6 1.5 kilo aldım henüz
NesrinDefne Mevsim123 50 kilo ile hamile kaldım ☺ Normalde kolay kolay kilo alabilen biri değilimdir hamile kalır kalmaz kilo almaya başladım desem yeridir... Hayatta ağzıma sürmem dediğim şeyleri bile rüyamda görür oldum 😂
Mevsim123 NesrinDefne evet zayıf olduğunuz için normal yani kilo almanız 😂 benim karnım yeni yeni çıktı iç karın geniştir diyorlar ondan olabilir 😂
Bgmarsln NesrinDefne NesrinDefne bende 50 kiloyla hamile kaldım normalde ne yersem yiyim kilo almazdm şuan 34. Haftamda 62 kiloyum ilk zamanlar çok takardım ama umursamıyorm artk nasılsa doğurunca çoğu gidicek kilo almanın en güzel hali bu bence çokta kafaya takmamak lazm üzmeyin kendinizi kilolarınızı düşünüp 🤗
nevin 18 haftalığım 55 hamile kaldım 59 şuan kilom yani 4.5 ayda 4 kilo aldım ayda 1 kilo almak normaliymiş 👍🏻 dikatli beslenin hanımlar
NesrinDefne nevin Haklısın valla ama işte ben önden gidiyorum bir an önce dur demeliyim kendime ama elimde değil hiç ağzıma sürmediğim yiyecekler bile rüyalarıma giriyor tuhaflaştım iyice ah hormonlaar 😂
NesrinDefne Sehrialya Yaa yaşasın o zaman yalnız değiliz 😂😂 Bebekler de sağlıklıysa sorun yok o zaman di mi 🤰🏻💕
NesrinDefne dilarasrbst Heheeyt be kim tutar seni kızım 😂😂 Sen benden de zayıf hamile kalmışsın maşallah 😂