SilaC 1999luanne ay evet sün biraz endişe ettim bir şey olsa daha yıkamadım bile dedim başkasının işide içime sinmez zaten en iyisi kolları sıvamak 😂
annesi_ SilaC yaaa bence uyuyamıcaksın boşuna heveslendirme kendini ana olmak zoorr uykular haram olucak😄😄
SilaC tomrisveannesi uykuyu sadece bir kelime olarak hatırlayacağımızı sürekli vurgulayan bir kitle varken uyusak bile psikolojimiz tatmin olmaz 😂🦦
Selver07 SilaC kesinlikle başlayın o kadar zor ki sonrasında hazırlamak sürekli bi yatma isteği iş yapmama ben zor hazırladım açıkçası hazırdı birde bütün malzemeler 😀
SilaC bbbusrra-1 valla bu postun üstüne bugün makinaya attım şimdi serdim gerisinide getiririm inşallah 👀
Valeria SilaC koyacaklarınızı almaya başlayabilirsiniz😊 Benim hepsi alındı ama çantaya yerleştirmedim, sonuçta 15 dakikalık iş, acele etmeye gerek yok😊
Selver07 SilaC bende 30. Haftada hazır ettim zorla 34 de yaptım ama sorsan 10. Haftadan belli tembelim hele evde bebeyle 🥵
SilaC Selver07 Valla Allah güç versin benim ilk bebik ikileyen her kadın benim için bir süperwomen 🙏🏻❤️
Masmavim SilaC ben 32+5 günlüğüm bugun hastane çantamı hazırladım🥰bence hastane çantanj hazırlanan için zamani gelmiş .erteleme canm.