ebrar6036
Zamanında fızulev birebir ve Eminevim aşırı derecede araştırmış biriyim hepsini biliyorum. En güvenilir olanı Eminevim.
Fuzulev çok yemi sistemi tam oturmamış. En düşük maliyeti orası veriyor ama değmez güven vermeyen bir firma.
Bir evim maliyet olarak ortada erken teslimatlar cazip geliyor ama kanmayın ben bu sistemlere girdikten sonra abim de buraya girip ev almak istedi erken teslimat vaadeden firma buydu ama 7-8 ay ertelediler. Hakediş kazanmasına rağmen hiç gecikmeli ödeme yapmadığı halde pandemiyi bahane edip parasını vermediler. Sadece kira yardımı yaptllar bir iki ay. Ama abimin bulduğu ev 7-8 ayda 60-70 bin artttı. Zarar etti ev alamadı yatırım olarak kullandı parasını.
Ben aylarca süren araştırmamdan sonra en pahalı olmasına rağmen en uzun teslimat süresini vermesine rağmen en çok Eminevime güvendim. Oraya girdim. Çok köklü bir firma içlerinde en eskileri bu. Bikaç bin fazla ödeme yaptım masraflar için. Ama vaadetkleri gün ödememi yaptılar imzamı attım evimi aldım.
%10luk bi dilimi peşin istiyorlar artı dosta masrafını da peşin istiyorlar. Peşin verirsen dedikleri gün direkt teslimat yapıyorlar. Ama bu peşin vereceğin miktarı taksite de bölebiliyorsun. Tek kötü yanı bunu taksitle verirsen taksit sayısı kadar ay erteleme oluyor. Mesela 20 bin TL tuttu sen bunu 6 taksitte ödüyorsun 6 ay daha geç alıyorsun parayı. Ama öyle kulaktan kulağa dönen dolandırıcı lafları yalan. Bizzat aldım direkt tapu teslim şekilde aldım.