Merhaba 5 aylık hamileyim 5 aydır bu uygulama elim ayağım oldu bu uygulama sayesinde çok şey öğrendim aklıma takılan herşeyi yazdım çözümünü buldum Allah razı olsun 🌸
Kısaca şöyle anlatayım benim evim bodrum kat yeni bir daire eski değil tek sıkıntısı sanırım mutfağın ve salonumun Bir olması küçük ve balkonu olmaması ama şükrediyorum çünkü 600 TL kira veriyoruz bu zamanda yeni daireye bu fiyatı vermek imkansız 2 yıl önce tutmuştuk ve ev sahibimiz sağolsun sadece 550 den 50 TL zam yaptı daha da yapmadı neyse ocak ayında eşimin maaşı na zam gelicek neredeyse 5 bin olabilir bizde durum böyleyken ev almadan çıkmayalım diyoruz çünkü inanın çevrede 2.000 TL altı ev yok bu bizim için büyük fırsat. Fuzul evi duyduk daha önce buna başvuran yada yakınında başvurmuş biri olan yada Bi şikayetini duyan varmı bu evden çıkıp 2.000 TL vericeğimize 600 veriyorken bunu değerlendirmek istiyoruz yada fuzul ev gibi başka aylık 1000 TL yada 1500 TL taksitle ev veren varmı mümkün oldukça krediye girmek istemiyoruz. Uzun oldu kusura bakmayın böyle şeylerden hiç anlamam o yüzden doğru kelimelerle anlatmak istediğim şeyi anlatabildim mi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸