Fundabshn SelinYakgul Bende aynı yerden yaptırdım ürünüm geldi çok memnunda kaldım ama yastıklısını önermiyor kimse yastıksız set yaptırmanız daha iyi olur 💐😊
SelinYakgul Fundabshn çok teşekkür ederim sizin bebeğinizde sağlıkla giysin inşallah en güzel günlerinde 🙏 birşey sorsam kaç günde elinize ulaştı ? Bende 3 gün oldu sipariş vereli ama heyecanla bekliyorum lohusa takımımı da burdan aldım heyecanlı bekleyiş sürüyor ♥️🧿🥰
Fundabshn esmer3 Hayır canım nakışlı tasarım 1 ay önce falan yaptırmıştım ben sitesinde bi sürü ürün var bakabilirsiniz instagram ve normal site sayfası vardır 💐 Puset örtüsünüde burdan yaptıracağım lohusa takımımıda bu sayfadan aldım gayet memnunum 😊🌸
Fundabshn SelinYakgul 1 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum 😊 Lohusa takımı bende burdan aldım çok ama çok beğendim valla güle güle kullanın 😊💐 Aynı sayfadan aynı ürünleri almışız 🥰
SelinYakgul Fundabshn evet öyle olmuş 🤭🤭Hayırlısıyla giymeyi , en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Rabbim 🙏 güle güle kullanın inşallah ♥️🧿🌸🎀