Mukaddesahin Merhaba hanımlar gebelikte normal grip soğuk algınlığında nane limon içilir mi bebeğe zararı olur mu içen oldu mu 30+3 haftalık gebeyim
aysenurtc Mukaddesahin bişey olmaz geçmiş olsun ama Yeşilçay adaçayı bunlar içilmez söktürücü dikkat edin bilmeden bitkisele çok yanaşmayın
Tazeanne0134 Mukaddesahin hayır canım ama çok abartma bende 12+3 haftalık hamileyim ve bulantı vs yaşadığım zaman içiyorum 1 kupa
OOzge25 Mukaddesahin doktorum nane-limon, kuşburnu, ıhlamur içebilirsin demişti. Ben de ara ara tüketiyorum. Kaç haftalık bebiş
omerim32 Mukaddesahin benım doktorum bır bardaktan fazla ıcme dedı. Hatta bazı bıtkı cayları ıcın ıcme dedı ıcınde nane lımon var mıydı hatırlamıyorum
Tazeanne0134 Mukaddesahin ne demek inşallah faydası olur canım bende içecem biraz sonra midem çok kötü bulanıyorum
omerim32 Mukaddesahin valla benım doktorum oyle soyledı bende korktum acıkcası dusuk tehlıkesı ılk uc ayda fazlaymıs sonrasında da varmıs aklında bulunsun ne olur nr olmaz ıcme bence . Ben suan grıpten ölıyorum ama ıcmedım korkuma