deletedmom27371 Sibelbilen ben buradaki doktorlara ve hastaneye çok güvenemedim açıkçası o yüzden çorluda vatana gidiyorum
deletedmom27371 Sibelbilen allahım bende Erdinçe gidiyordum bu kadar berbat bir doktor olamaz benim 2li tarama testimi bile yanlış yapmışlardı
Eslemkusun_annesi deletedmom27371 vatan hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz ben Erson Aksu ya gidiyorum çok memnunum ssvd bekliyorum 34+4 haftalık oldum
Kbra240 Sibelbilen yeni doktor gelmiş adlen kelebek diye ona randevu bulabildim ona gidicem haftaya bakalım inşallah iyidir oda
Kbra240 Sibelbilen canım hatırlatmaya al öyle zorda olsa bulunuyor ama sen 2 haftam mi kaldı dedin sana belki öncelik sağlarlar randevsuzu bakar
Sibelbilen Kbra240 Gebeliğimin basından 30 haftasina kadar oraya gittim çok kaydım var o yüzden acilden dogum için gitsemde bakarlar
Kbra240 Sibelbilen bende ilk kez gidicem oraya Bi kere viruskeb gittim işte buda 2 olcak muayne için umarım doğuma gidince sorun olmaz
deletedmom27371 Eslemkusun_annesi bende Erson beye gidiyorum çok memnunum ve çoğu kişi doğum için en çok vatan hastanesini öneriyor. Şuanlık sezeryan düşünüyorum gerçi normal de olsa çok uzak bir yer değil Çerkez Çorlu arası yarım saat kadar
Eslemkusun_annesi deletedmom27371 aynn oyle vatan hastanesi çok tercih edilen bir hastane ve doktorumuz gercekten iyi ve ilgili bir doktor
MerveNur- Sibelbilen evet ben optimed te detaylı randevusu almıştım bi ay önceden. Gitmeden 2 gün önce arayıp zam yaptık dediler… Şimdi de muayene zamandı doğum da kesin zamlanacak
deletedmom27371 Eslemkusun_annesi detaylı ultrason için Edirneyemi gittiniz acaba? Erson bey bize öyle dedi de birde kuzenim ona gidiyor onu da edirneye göndermişti
MerveNur- Kbra240 devletten sadece eşim falan yanımda olamaz diye korkuyorum doğum zamanında. Ama bazı devletlerde özel oda falan ayarlanıyormuş acaba orda da öyle şeyler var mıdır? Bi odaya girip tek başıma kalmak istemiyorum
MerveNur- Kbra240 sizin haftanız kaç bir de muayeneye gittiğinizde sonra sorayım size gene memnun kaldınız mı doktordan diye 😊 belki ben de bi kontrole giderim
Eslemkusun_annesi deletedmom27371 evt edirneye gonderdi gönderdiği doktor da çok ilgili biraz fazla bekledik ama memnun kaldık
Kbra240 MerveNur- 34 haftaligim haftaya çarşamba muaynem var bilgi veririm size inşallah bulabilirsem
deletedmom27371 Eslemkusun_annesi kaçıncı haftada gittiniz acaba benim o hastanede dayım çalışıyor da ona göre randevu alırım en azından
Nihal17 @“Sibelbilen”# ben irmete levent dumana gidiyorum memnunum ama doğumu devlette düşünüyorum hem muayene ücreti pahalı hem doğum ücreti zorunlu sezaryen olucam zaten