Bugün gümümüzü aldık 29 Kasım inşallh bi aksilik çıkmazsa çok stres oldum ilki normaldi bu Sezeryan beni neler bekliyor acaba 😣
29 Kasım’a gün alan var mı 🥰
elifemirasaf Ne kadarlık oldun canım ben 34+6yım cuma kontrolüm var 35+1 olacam ozaman Allah nasip ederse acaba banada o zamanlarda mı gün verecek diye merak ediyorum 🙈🥰
Sevinc-Berke son adet tarihi ve uygulamaya göre 37+2 ama doktor ölçümüne göre 5 gün geriden geliyor ilk Doğumum normal olduğu için birde bebek iri olmadığı için 39 a kadar bekleticek ama ilki Sezeryan olsaydı bekletmezdim dedi
elifemirasaf Anladım canım hayırlısı olsun hakkında Allah yardımcın olsun sagsalim al minnosunu kucağına insAllah 🤲🏻🥰♥️
elifemirasaf
İkincisi neden sezaryen? Siz mi istediniz?
Sevinc-Berke amin inşallh canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallh
Kykcirem evet ben istedim ilki çok zor geçmişti çok dikişim vardı toparlanmam uzun sürdü
elifemirasaf
Ay öyle mi canım ya. Ben de ilk çocuğumu normal doğurdum ikinciyi düşünürken bile tırsıyorum.
elifemirasaf benim de aynı gün sizon kaç haftalık olacak
Kykcirem maalesef Doğum aşaması gelip geçiyor ama sonrası çok zor oldu Sezeryan da sonrası Zor diyorlar en azından sancı çekmem diye düşündüm doktorumda ilk Doğumu anlatınca kabul etti
Berry16 tam 39 ilk günü olacak tabi o günü beklerse 1 Mart son adet tarihim sizin kaç
elifemirasaf benim de 39 olcak adet trihi 28 Şubat yakın yanı
Berry16 yakınmış sağlıcakla kavuşuruz inşallh
elifemirasaf Benimde 22 Kasim Allah kismet ederse 🤗
Gizemaksum çok yakınmışız inşallh 29 bekler bizimki sizin de az kalmış sağlıcakla kavuşun inşallh
- Düzenlendi
elifemirasaf benimde 29 Kasım 🌸
elifemirasaf ilk gebeliğim normal gelirse normAl yAparız gelmezse sezaryen defi çünkü benimde sizin gibi aynı hafta ve aynı şekilde geriden geliyor
elifemirasaf çok gelişmediği için çok beklemek riskli olur dedi 39 a kadar bekletecek
elifemirasaf
Aynen canım doğum anı geçti bitti sonrası var. Herkesin acı eşiği farklı işte
elifemirasaf amin insallahh hepimiz saglicakla kavusalim insallah🙏🥰