mavilimon1033 Derin34-23 benim ilk doğumumdu çevremdekilere sorduğumda acısının tarifsiz olduğunu söylerlerdi gerçektende öyle o acının tarifi yok ama herkesinde acı eşiği farklıdır her sancı 30 saniye sürüyordu ama her sancıda yere kapaklanıyordum Doğum anında beni sezeryana alın diye yalvarıyordum iyikide almamışlar Doğum yapalı bir ay oldu gerçekten insan unutuyormuş eğer gücün yetiyorsa normal Doğum yap ben Doğum yaptığım gün hastaneden kendim yürüyerek çıktım eve gelip yemek yaptım sadece bi hafta dikişlerden dolayı oturmaktan zorluk çektim o kadar kendinizi korkutmayın sadece anlık bir acı bebeğinizi kucağınıza aldığınızda o acıyıda unutuyorsunuz
Minisi Kızlar bizimki geldi 🥰 suni sancı ile yatışım yapıldı bebişin kalp atışı dayanmadı suniye,sezeryan ile doğumum gerçekleşti, Rabbim sizlerede sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah ☺️
Derin34-23 mavilimon1033 İnşallah normal doğum istiyorum bende Allah yardım etmiş size kurtulmuşsunuz rabbim benim de yardımcım olsun normal istiyorum sancı çekmek istiyorum ama doğumdan korkuyorum 😹