Ozge343 Kubra2721 İlk gebelik mi seninde ? Benimde 4 günüm kaldı 40 haftalık olmasına 26 sinda günüm doluyor geçen hafta kafası inmeye başlamış demişti dr. sancın gelirse gel gelmezse de gel bakalim ogüne dedi heralde kendi sancimla baslamazsa suni denicek benim doktorda
Kubra2721 Ozge343 evet ilk gebelik. Benimde c tesi gunu muayene etti rahim agzi yumusamaya baslamis 1 parmak aciklik var dedi ama sanci sifir hic yok
Serap_kartal5 Ozge343 canım herkesin farklı oluyor benim suyum geldi çok ağrım yoktu önceden de kasılmam oldu fakat çok fazla değil birde bebek aşağı çok vuruyordu..
Minisi Serap_kartal5 yaa kasılma sertleştirme çok var bnde de ama belirgin ağrı yok. Bu açılmaya sağlıyormuymuş
Ozge343 Serap_kartal5 Benimde karnım sertleşiyor belim ağrıyor bide kasıklarımda aşağıda çok ağırlık var
Minisi Kubra2721 aynıyız sizle 1cm açıklık sancı yok yumuşama var, tabi biz 40+1olduk perşembeye kadar bekleyebiliriz dedi doktor riskten dolayı,Perşembe suni sancı tutarsa normal yoksa sezeryan olcak
Ozlem2904 Deserya22 geçenler yalanci sancilar, bugun dr a sordum bendede oluyodu bu haftalarda olur en cok yorgunken yoklar seni dedi
Ozge343 Minisi Maalesef cnmm😂 26 kasım da günüm doluyor heralde ogüne kadar doğmazsa suni ile denicek oda olmazsa sezeryan inşallah kendi sancimiz gelirde gerek kalmaz onlara🤲🏻
Minisi Ozge343 ay bizimkiler inşallah sağ salim gelirler suni zorluyor diyor bazıları,bazılarıda normal ile aynı diyo
Kubra2721 Ozge343 gece sancim oldu sabah gecti ama suyum geldi simdi hastanedeyim yatisim yapildi henuz sanci aciklik yok dua edin bana 🙏
Ozge343 Minisi Evet normal diyende var kötü diyende🙄 İnşallah kendi sancimizla bı avazda kurtuluruz Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Ozge343 Kubra2721 Hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun bı avazda kurtul inşallah. 🤲🏻 Kaç haftalıksin benim 39+5 oldu dün geceden beri bebek çok kasılıyor bide kasıklarimda ağrı var adet sancısı gibi inşallah benimde başlar artık