Sumeyyebilgi Güzel hamişler moralim çok bozuk. 10. Haftadayım ve 6 kilo aldım ağlıcam artık. Şuan 68 kiloyum zaten kilolu hamile kaldım 62 kiloydum. Boyumda 164 çok uzun değil. Mide bulantım olmuyor bugün ilk defa keşke olsaydı da kilo almadaydım dedim.
autumn Sumeyyebilgi ben de 63le hamile kaldım ilk aylarda 6 kilo birden aldım muhtemelen 12 haftalik falan olduğum zamanlardı biraz hareketsiz geçirdim ilk aylarımı bulantim da aşırı vardi ama yine de kilo alıyordum sonrasında doktorum çok almışsın dikkat et deyince biraz hareket etmeye ve yediklerime dikkat etmeye çalıştım son 6 haftadır sadece 1 kilo aldım dikkat ederseniz kontrol altına alınabiliyor belki de şişkinlik falan da oluşmuş olabilir ilk haftalar
MerveeD Sumeyyebilgi öyle demeyin ben 59 ıle hamıle kaldım 3. Ayım bitiyor bgun ve 2 kılo aldım aşırı mide bulantım vardı eşim zorla bsey yediriyor hep yatıyordum ne az da yesem demekkı faydalı seyler yaradı kılo aldım mide bulantısı cok kötü bsey Allah kimseye yasatmasın bızım bünyemızden kaynaklı bence
Kbra240 Sumeyyebilgi benim ilk bes ay hiç birsey yiyemedim halde migdee bulantısından sonra geçtiği halde 70 ile hamile kaldım 80 oldum daha 34 haftaligim bide 40 gün falan var 😔😔
ttasarim Sumeyyebilgi hiç öyle düşünmeyin bence inanın o mide bulantısı o kadar zor ki insanın canından can kopuyor. Doğumdan sonra çoğu kilonun gittiğini söylüyorlar. Sıkmayın canınızı
Sumeyyebilgi autumn inşallah canım inşallah diyetisyenim de var ama biran gözüm dönüyor bir sürü şey yiyorum tuz tüketiyorum ekmek çikolata çok abarttım artık dikkat edicem
autumn Sumeyyebilgi zaten sebebini biliyorsanız engellemesi daha kolay azaltirsaniz faydasını görürsünüz bence ama çok da düşünmeyin insan ilk zamanlar dert ediyor ama sizin ve bebeğin sağlığını etkilemediği sürece çok takılmayın kilo meselesine 😇
Sumeyyebilgi MerveeD haklısın kuzum rabbim yardımcısı olsun mide bulantısı zor. Dilerim kolaylıkla sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah 😘♥️
edanurciftci Sumeyyebilgi sen kilolu hamile kaldım mı dedin kız o kilo mu ben 78 le hamile kaldım 92 kiloyum suan 😂😂gülüp geçiyorum kendime öküz gibi olmuşum 38 hafta oldu ama
Sumeyyebilgi edanurciftci inşallah doğumdan sonra veririz kuzum sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
H_myra1 Sumeyyebilgi bence keşke olmasında aldıgınızı dogum dan sonra verirsinz 9 ay boyunca bulantılı hamilelikler yaşadım 9 ay hergün agladım birşey yiyemememek günde 10 kere kusmak 9 ayı hergün tek tek saymak günler geçsin diye yalvarmak çok zor 3.gebeligim ve gün sayıyorum bir an önce dogurmak için
miranbeyinmothersi Sumeyyebilgi dikkat et canım hızlı almışsın ama kilonda çok yok. 10-14 arası isealmiş . 25 haftdayım hiç kusmadan 95 kilodan 89 düştüm. 93-94 arasındayım ama dikkat ediyorum bariz bir şekilde
onhaziran Sumeyyebilgi öyle deme ya bulantı da çok Zor oluyo bende diyodum ama yinede verdgn kiloyuda aliyosun
RasimEfemoms Sumeyyebilgi canım benim kıyamam ben senden daha kısayım 69.4 le hamile kaldım şuan 72 kiloyum. Sağlıklı Bebiş olsun da koyver gitsin. Azimli kadınlarınız sütten kesildikten sonra forma gireriz