MineG Azra_nur bende tüp bebek tedavisinde kullandım şuan 36+1 haftalık gebeyim. İnşallah senin tedavindede işe yarar Allah gönlüne göre versin 🤗
Azra_nur Bankacibayan kaçgün vuruldun canm sen ben yarın 8.ci gün olacak sonrasında çatlatma iğnesi olcam
Bebbisanasi Azra_nur asilama icin kullandim iki ay ilk ay asilama tutmadi ikinci ay tuttu bende 75 kullandim
Azra_nur Adalina09 benim yarın 8.günüm yumurtalıklarıma bakılacak kasıklarım çok ağırıyor bide çok fazla akıntım var normalmi bu
yuksell07 Adalina09 mrb ilk aydami sonuç aldınız aşılama falanmi yapıldı yoksa doğal yollardan mi oldu
Adalina09 Azra_nur Evet normal iğnenin etkisidir benim de çok fazla.beyaz akıntım oluyordu ozellikle de çatlatma iğnesinden sonra ya i yumurtlama belirtisi inşallah yeterli boyuta ulaşmıştır yumurta
Azra_nur GamzeBaz evet rapor çıkardı dr ama yine 1000 küsür ödedik 3 kutuya bide ovitrille iğne vardı
GamzeBaz Adalina09 800 küsür ödedik arkdsm icn canım tıp fakültesi Dr yazarsa rapor karsılar dedı eczacı aklımız karıstı
Adalina09 GamzeBaz Ben özel.klinikte yazdırdım hiçbir şekilde karşılamadı Tip fakültesi nasıl olur onu bilmem 🤔
GamzeBaz Adalina09 eczacımız öyle dedı canım ama tıp fakültesi kadın doğuma randevu bulmak imkansız hadi buldun doktor yazmam bnm hastam deglsn derse ne olucak cok terelellisi var Allah yardımcımız olsn evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲💜
Mormenekse34 Elimde gonalf var 1 kutu, istanbul esenlerdeyim elden alabilen varsa vereblirim, raporu cikmayana
Adalina09 Mormenekse34 Bence bunun için post aç çünkü burda gormeyebilirler ne kadar güzel dusunmussun 🙏🙏
Adalina09 GamzeBaz Amin canım insallah çok zor özellikle.de ilaçlara dökülen paralar insanları daha çok yıpratıyor