Selcans prensesannesiiiiii 28 den sonra 2 haftada bir gitmeye başladım,nst 36 da başladı 37+3′um iki kez girmiş oldum, doguma kadar her hafta gidecegim. Her şeyde olduğu gibi bu nst olayi da doktordan doktora değişiyor enteresan 😅
Kbraackz prensesannesiiiiii Aynen, şimdi uygulamada da anne kısmında Nts den bahsetmiş yemek yedikten 2 saat sonra başlanmış olması gerekir diye, kesinlikle etkili oluyor tokluğun. Aminnn, hepimiz en hayrlı zamanda kucağımıza alalım bebeklerimizi🌸
Kbraackz __zhr56__ Nts de iki tane cihaz tutturuyorlar karnınıza, birisi bebek hareketlerini ölçerken diğeri sizin karın kasılmalarınızı ölçüyor böylece kasılma var mı, sancı var mı diye bakıyorlar onun durumuna göre de eğer sancı yüksek çıkarsa vs. Alttan kontrol yapıyorlar açılma var mı diye bakıyorlar vs vs. Burda okumuştum bende Nts de sancısı çıkıp kendi fark etmeyenler oluyormuş çünkü.
Ayseturgut28__12__ prensesannesiiiiii 36 dan sonra nst ye giriliyor ondan öncesinde pek girilmiyor ciddi bir sorun yoksa canım benim❤️
Cansudkmts prensesannesiiiiii suan 32 haftalığım hamileyim normal gidiyor zaten söyle birsey var riskli bir hamilelik geçirsem yada çoğul gebelik olsa evet başlanmalı ama doktorum 36 da başlarız bebek iyi gidiyor dedi sonra 37 tekrar gelirsin sonra 3 günde bir dedi sanırım bu doktordan doktora değişiyor yani
prensesannesiiiiii Cansudkmts aynen baksana 32de girende var 36da girende sağlıkla gelsinler de inşallah
Cansudkmts marbling10 her doktor aynı degil ve ben hiç 34 te başlandığını duymadım çoğul gebelik ve riskli bir gebelik olmadı sürece ondan saçma geldi ve bence bu kişiden kişiye değişe bilir benim kendi doktorum bir problem yok 36 girince gel dedi direk sana der ben 34 gel der bu doktorada bağlı
Zarifdize Ben de bugün 35 haftaya girdim gel vs demedi. Ama Aralık ilk haftası tekrar gideceğim muayene için ve doğum nasıl olacak şeklini belirlemek için şuan nts ye vs hiç girmedim normal mi acaba
Anemoniasp prensesannesiiiiii Zamanı durumumuza göre doktor belirliyor olabilir. 24. Hafta ve 28. Haftada kasılmalarım olduğu için nts ye girdim. Hafta kontrolüm vardı şikayetim olmadığı için nts istemedi. 34 te gittiğimde bakalım ne diyecek.