prensesannesiiiiii __zhr56__ sancın var mı diye canım doktorun haftaya gel falan demedi mi bir sor istersen ne zman nts ye başlayacağız diye
Kbraackz __zhr56__ Nts de iki tane cihaz tutturuyorlar karnınıza, birisi bebek hareketlerini ölçerken diğeri sizin karın kasılmalarınızı ölçüyor böylece kasılma var mı, sancı var mı diye bakıyorlar onun durumuna göre de eğer sancı yüksek çıkarsa vs. Alttan kontrol yapıyorlar açılma var mı diye bakıyorlar vs vs. Burda okumuştum bende Nts de sancısı çıkıp kendi fark etmeyenler oluyormuş çünkü.
prensesannesiiiiii Kbraackz teşekkür ederim 😊geçen gün bir yerde daha görmüştüm tok karınla ntsye girin diye hayırlısıyla o günlerimizde gelir inşallah 🤲
Kbraackz prensesannesiiiiii Aynen, şimdi uygulamada da anne kısmında Nts den bahsetmiş yemek yedikten 2 saat sonra başlanmış olması gerekir diye, kesinlikle etkili oluyor tokluğun. Aminnn, hepimiz en hayrlı zamanda kucağımıza alalım bebeklerimizi🌸
goktugun_annesiii prensesannesiiiiii ay evet valla ya sorma ne olacak bilmiyorum korku da var bir yandan 🙄🙏
prensesannesiiiiii goktugun_annesiii korkma canım rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah bizede dua et o esnada🤲😊
dudininannesi prensesannesiiiiii Aynen. Ben 34 haftalığım henüz git demedi. 36dan itibaren nst istiyomuş. Her doktorun muayene şekli farklı 🤷🏻♀️
goktugun_annesiii prensesannesiiiiii amin canım Allah razı olsun dualarım herzaman sizinle merak etmeyin🙏🥰💜
Mervenin_Mucizesi prensesannesiiiiii evet canım her hafta önce nst sonra muayene gittim halada gidiyorum 37deyim 🌼