mom8327 newbabyno2 aile hekimindeki ebeden kaynaklı benimki de her gittiğimde aşırı ilgili güya ama böyle şeyleri kendim takip ediyorum bişey olmaz bende 21 de oldum bu hafta gidin söyleyin
atlasinannesiii Aslihan2 Bende sizin gibi korkuyordum ama kesinlikle yapılması gereken bişey. 2 gün önce oldum daha çok hafif kol ağrısı oldu başka bi yan etki olmadı hatta aşıdan sonra bebeğim daha hareketli kıpır kıpır
Aslihan2 atlasinannesiii yaaa cok iyi öyleyse 🤩 bende doktorumla konustm bugün detaylı ultrasondan sonra yapılacak iğne insallah
Minekorkmaz Ozseee ben daha dün vuruldum ilk dozunu 26+3 30. Haftada da ikinci doz için gel dedi hemşire
Nur_bircaner26 Dün vuruldum 19 haftalığim bir ay sonrada ikinciyi vurulucam ama çok fena ağrı yaptı bu aşı
mom8327 Nur_bircaner26 üff :((( benim 2.doz bu hafta vallahi gitmek istemiyorum 2 hafta kolum düzelmedi nasıl bir şey anlamadım geçmiş olsun size de
Aslihan2 Beybisininannesi benim metal demir vb şeyelere alerjim var hatta içtigim bircok ilaca hemen tepki veriyor vücudum o yuzden bir ilac icerken bile kırk kere düşünüyorm korkudan 😵 dogumda verilen ilaca bile alerjim var nasıl doğum yapicm bilmiyorm 🤦♀️
Selin12- Ozseee ben 22 haftalık ken vuruldum canım şuan 27 +1 haftalık hamileyim 2. Dozumu cuma günü olucam
Merve_boylu Ozseee 20. Haftadan sonra vuruluyor ama tam kaç haftalıkken vuruldum hatırlayamadım. Sağlık ocağı kontrolüne giderseniz ebeniz yardımcı olur