MMmerve_ Ozseee doktorum 20ıncı haftada dedı canım saglık ocagıda aradı hatta hemsıre 20ıncı haftada olucaksın dedı
Gokcemcelik Haftadayım bugün oldum ilk dozu . 5 yıl öncede 2 doz vurulmuştum . Doktorumla görüştüm tek doz yeterli dedi . Sağlık ocağı 5 yıl olmuş 2 doz vuruyoruz dedi ama doktorumu dinleyeceğim tabi
Elifekrem25 Ozseee ben şuan 16. Haftadayım kızlar 10 gün sonra vurulcam hemşire gün vermişti sizce erken mi 20. Haftayı mı beklesem
Aslihan2 Ozseee kızlar vurulmasak noluyor 😑 korkuyorum ya bebeğe veya kendimize birsey olursa alerjik reaksiyon açısından
Beybisininannesi Aslihan2 aslında bebeği korumak amaçıyla yapılan bi aşı Doğumda kesik mesik iğne teması oluyor ya bebeğe ordan birşey geçmesin diyeymiş
atlasinannesiii Aslihan2 Bende sizin gibi korkuyordum ama kesinlikle yapılması gereken bişey. 2 gün önce oldum daha çok hafif kol ağrısı oldu başka bi yan etki olmadı hatta aşıdan sonra bebeğim daha hareketli kıpır kıpır
Aslihan2 Beybisininannesi benim metal demir vb şeyelere alerjim var hatta içtigim bircok ilaca hemen tepki veriyor vücudum o yuzden bir ilac icerken bile kırk kere düşünüyorm korkudan 😵 dogumda verilen ilaca bile alerjim var nasıl doğum yapicm bilmiyorm 🤦♀️
Yamantosunannesi haftamda vuruldum aslında hemşire 20’de gel demişti ama öncesinde covid aşısı vurulduğum için arada bir ay olsun istedim