ruzgarsmommm Aslicrn ohh ne güzel sağlıkla kolaylıkla olmş. İnşllah benim de öyle olur ya. Bazıları dikiş için 20 dk sürüyor diyor bazıları 5 dakıka. Orda da kafam karıstı dikiş 20 dk sürer mi
Aslicrn ruzgarsmommm yok kuzum benim 5 6 dk anca sürdü ama ameliyat bitince 20 dk civarı ameliyathanede bekliyosn belki onu söylüyolardır yada o an insana geçmek bilmiyo bebişi götürdükleri için insana uzun geliyo 😅
iki_bal_annesi58 ruzgarsmommm korkulacak birseye yok korkmayın 2 buçuk sene önce spinal sezeryen oldum bele yapılan iğneyi bile hissetmedim uyustuktan sonra sonra takıldı doktor geldi ne olup bittiğini bilmeden kızımın sesini duydum getirdiler yanıma yüzünü yüzüme koydular kokladım öptüm çok güzel bir duygu o anı yaşamak… Genel olmuş olsan ameliyat ağrısı ile uyanacaksın çok zor oluyor spinal de öyle bir ağrı sancı yok zaten hiç birsey hissedilmiyor ameliyat sırasında şimdi ikinciye hamileyim inşallah bunda da o duyguları yaşamak istiyorum
ruzgarsmommm iki_bal_annesi58 ya ne kadar sürüyor mesela ? Ortalama yani. Doktordan doktora tabii değişir de
iki_bal_annesi58 ruzgarsmommm o heyecan ile hiç saate bakmadım 8 buçuğu geçmişti ameliyathaneye indim tam 9 da kızım doğdu çok uzun sürmüyor eğer sizde panik atak felan varsa yada aşırı derece de korkuyorsanız ameliyathanede hemşireye söylerseniz sakinleştirici yapıyor o çok iyi geliyor
Cansutrn ruzgarsmommm sizi çok iyi anlıyorum❤️ Yani şöyle söyleyebilirim kendim için çatı muayenesi daha zordu😅
ruzgarsmommm Cansutrn ay benim de ilk çatı muaynemdi hatta o çatal denilen şeye bile ilk kez çıkmıştım ama sorun olmadı benim için. Ay en fazla ne olabilir ki değil mi? Uyuturlar komple sıkıntı olursa :)
Cansutrn ecemcee hissetmiyorsunuz kı illaki sistit falan olmuşsunuzdur ondaki sızlama daha fazla onun çeyreği kadar anca diyebilirim☺️
Cansutrn ruzgarsmommm inşallah sıkıntısız bir doğum gerçekleştirirsiniz benden size ufak bir öneri ne kadar sakin kalabilirseniz o kadar rahat ilerliyor herşey Zaten bebişinizi gördüğünüz andan itibaren gözünüzü ayıramıyorsunuz ne zaman odaya geldiğinizi bile anlamıyorsunuz☺️
ruzgarsmommm EzgiiS spinal mi genel mi ona siz karar veryorsunuz aslında sizin tercihinize kalmış. Ama ben ilk doğım tamamen uyutulup ameliyat olursam sonrasan pişman olur muyum diye spinal olsun dedim. O doğar doğmaz görmek temas etmek şansını kaybetmek istemedim.
ruzgarsmommm Aslicrn hımm anladımmm. Ay allah büyük ya. Teşekkür ederim daha bi cesaretlendim ama yaaa. İyi ki varız kızlar ❤️
EzgiiS ruzgarsmommm peki ne testi istediler sizden benimde sezeryan görünüyor doğumum ondan soruyorum
meri2021 ruzgarsmommm bende perşembe olucam allahın izniyle spinal sezeryan 🙏😕 dua edin ne olur çok korkuyorum bende
Beyzannns 19 kasım Cuma spinal sezeryan olacağım bende çok heycanlıyım heroez e soruyorum aşşa yukarı aynıntepkiler oluyor baş agrısı çok oluyormuş ama kendi doğum hikayemi yazacağım ben de inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder 🥰🥰🥰
ruzgarsmommm Beyzannns ay ben de 22 Kasım🙈 Valla sonrası için hiç arastırmadm ben ameliyathaneden sıkıntısız çıkayım da dedim :))
Cansutrn Beyzannns başınızı yüksek tutup bol su içerseniz ve birde kahve içebilirseniz çok rahat geçiyor☺️
Aslicrn ruzgarsmommm hiç panik yapma ameliyathaneye girdikten sonra yarım saate herşey bitmiş çıkmış oluyosn bebişin doğması zaten 5 dk onun sesini duyunca herşey geçiyo sondayıda spinalden sonra takmalarını rica et onuda hiç hissetmezsin sağlıkla acısız al inşallah kucağına 🙏🏻
ruzgarsmommm Aslicrn ay sonda da mı var 🙈 o nası takılıyo bilmiyorm ki ben nası bişe. Onu araştırmayayım en iyisi ondan da korkmayyaım bari:))
ruzgarsmommm EzgiiS yatıs işlemleri için istenilen testleri mi soruyorsunız? Kan verdim 5 tüp Ekg çektirdim Bir de covid tesri olacağım ameliyattan 2 gün önce
ruzgarsmommm meri2021 Ahh allah yardımcınız olsun kolaylıkla sağlıkla geçsin inşallah. Zaten Allah yardım etmese biz 9 ay bu hamileliği bile geçiremezdik. Buraya kadar getiren Allah sonunda da yanımızda olacak inşallah 🤲 Unutmazsanız yazın buradan doğumdan sonra müsait olunca.
Aslicrn ruzgarsmommm hahaha ay keşkr söylemeseydim o işin en kolay kısmı hiç panik yapma bakma da boşver sadece spinalden sonra takılırsa asla hissetmezsin🙈😅 4 saat ayağa kalkamadığın için idrar biriken bişey anlatmak istemedim şimdi 🙈