crnnbyr16 Mkort24 Ben beni emmeyi öğrenene kadar vermeyi düşünmüyorum daha sonra geceleri uyku geçişlerinde veririm inşallah 🙏
Fnen Mkort24 yani eğer sürekli bebeğinizin yanında olacaksanız vermenize gerek yok ama sizi çok yorabilir, ama işe falan gidiyorsanız bence büyük kolaylık, bakan kişide zorlanmaz
Damlamuratalparslan Mkort24 kabakulak riskini artiriyormus diye biliyorum ama şuan ben emzik bı anneyim .bilseydim beni emzik olarak kullanacağını verirdim tabiki .👍
Elfelf475 Mkort24 ilk 1 ay tavsiye edilmiyor ama ben denedim bibs marka çok kötü kokuyor zaten öğürdü bebeğim bir aylık almadı Cidden bazen mememde uyumak istiyor çok zorlanıyorum gun içinde iş yapılmıyor 🙄
ezgi2036 Mkort24 psikolojik acidan emzik bebegi cok rahatlatan, uyku gecislerini kolaylastiran bir arac o yuzden ben verecegim tabii kabul de etmesi gerek. Makaleleri okumanizi tavsiye ederim 🤗
Firdesy Ben iki çocuğumu da alıştıramadım malesef annem çok uğraştı olmadı mideleri bulanıyordu verince 3.kez hamileyim almayı düşünmüyorum
Deletedmom27272 Mkort24 merhaba okuduğum bir kitapta şöyle bir bilgi yer alıyor https://imgyukle.com/i/kDN99G