Mkort24 Anneler doğum dan sonra emzik verecekmisiniz bebişlere tokluk hissini uyandırıyor anneyi emmiyor gibi bir sürü şey duydum sizin fikriniz nedir
Merveee34 Mkort24 ben 4 çocuğumda da kullanmadım . Gerek yok .. emzik niyetine beni kullansın :) gak meme guk meme hep 😂 bu arada Facebook varsa emzirme akademisine üye olmanızı tavsiye ederim :)
Merveacisu06 Mkort24 bence duruma göre ver ben bebeklere çok yakıştırıyorum o yüzden vermeyi düşünüyorum ama hastanede değil tabi eve geldikten sonra o da alırsa tabi
mommyjean Mkort24 her bebeğin huyu ve istekleri farklıdır. Emziği deneyeceğim tabiki tutuyor mu diye, parmağını emmesini istemiyorum o alışkanlığı sonradan bıraktırmak daha zor. Herşeyin fazlası zarar tabi gerektiğinde kullanılırsa kurtarıcı bence.
Merveonay Mkort24 hiç takılmam öyle laflara eve geldik 3 günlüktü verdim tuttu benide emdi onuda 1 yaşına gelincede bir gün aldı ağzına midesi bulandı öylelikle kendi kendinede bıraktı ama emzik kullandırmasaydım o dışarda o markette o gece ne yapardım cidden tahmin edemiyorum
Mkort24 Elvinaise ya bende aldım emzik ama kafam karıştı açıkcası benim ilk siz tecrübelisinizdir tabi
Bebegim000 Vereceğim, emme refleksi yeterli ise başlarda vermem ancak bazı bebekler emmiyor ilk doğdugunda o zaman vermeyi düşünüyorum
Merveacisu06 Mkort24 bize bağlı değil mesela bizimki bana çekerse eğer annem de çok seviyormuş bana kaç tane emzik aldıysa tutmamış Bi akrabanın düğününde kızın birinin ağzından almışım 2 3 yaşındaymışım belli olmuyor yani 🤣🤣🤣
mommyjean Mkort24 genelde etrafımda gözlemlediğim bu emzik verilmedi mesela parmaklarını emdiler her fırsatta. Bence çok kasmamak gerek arkadaşım hiç emzik vermedi anne göğsüne alışması 2 haftayı buldu çeneleri kuvvetsizmiş ilk etapta zamanla bebeğin durumuna göre hareket edilir.
mommyjean Mkort24 genelde etrafımda gözlemlediğim bu emzik verilmedi mesela parmaklarını emdiler her fırsatta. Bence çok kasmamak gerek arkadaşım hiç emzik vermedi anne göğsüne alışması 2 haftayı buldu çeneleri kuvvetsizmiş ilk etapta zamanla bebeğin durumuna göre hareket edilir.
Merveacisu06 Deletedmom5545 alışmazsa alışmasın canım çok da önemli değil benim için ben verirsem sadece hoşuma gittiği için vercem o kadar 🤣🤣
Merveonay Mkort24 hiç takılmam öyle laflara eve geldik 3 günlüktü verdim tuttu benide emdi onuda 1 yaşına gelincede bir gün aldı ağzına midesi bulandı öylelikle kendi kendinede bıraktı ama emzik kullandırmasaydım o dışarda o markette o gece ne yapardım cidden tahmin edemiyorum
Zeytin20 Mkort24 oğlumda vermedim. Memeler madara oldu ülkeye 😂 emzik gibi kullanıldım. 2 yaşını geçinceye kadar sürekli meme diye gezdi ek gıda kabusumuz oldu. Gece deliksiz asla uyumadı. 7 ay kolikti. Zararları car faydaları da var. Artık annenin kararı. Kızımda vereceğim inşallah alır. Yoksa oğlum çok çok zor bebekti. Tam meme düşkünüydü. 😞