Cans50 Arkadaşlar süper saçma bir sorum olacak.Lütfen dalga geçmeyin ya da geçin 🤗dr a sormaya utanıyorum bir vekalet için foto çektirmek lazım vesikalık ama hamilelikte vesikalık çekilir mi emin olamadım 🤣🤣muhtemelen çok saçma ama ilk gebeliğim o yüzden herşey bana tuhaf geliyor.🤣🤣
Ebrar34 Cans50 insanın sorduğu sorunun saçma olduğunu bilmesi çok tatlı bişey ya yiyebilir miyim senin şuan tatlılığını 🤗😍 hiçbişeycik olmaz merak etme flash o ışık sadece bebeğe Bi etkisi olmuyor bende çektirmiştim yeni kimliğe geçerken 😘😘
Cans50 Edirefp 🤣🤣🤣vallahi kızmadım haklısınız.Ya ne bileyim insan işte herşeyden tereddüt ediyor.Ya vesikalık olarak doğarsa 🤣🤣🤣🤣🤣süperdi
Benay Cans50 tabi ki olmaz çocuk daha şimdiden fotoğraf çektirmeye alıştırmayın doğacak sürekli annemle havuz keyfisiiiii diyecek sonra izimin vermeyin 😂😂😂
eti Ben gayet iyi niyetli olarak, hamilelikte eski halinize benzemediginizi dusundugunuz icin bu soruyu sordunuz sandim😂
Cans50 Saçma sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.Hepiniz çok tatlısınız 💖 dr a soramadım valla değiştirmek istemediğim için 🤣🤣
Aysun2834 Cans50 benimki gibi yüzünüzü sivilce boyun kısmınızı minik et benleri ele geçirmediyse çekilmekte sorun olmaz 😁😁
Cans50 Aysun2834 kıyamam size geçer inşallah.Yok öyle bir durum da ben bebek etkilenir mi diye şeyrtmiştmsvskslsşsm 🤣🤣🤣🤣🤣ama süper saçma olduğunu sorarken de biliyordum ama yine de sordum.