Elif_p _gmzenur_ kan Pıhtılaşma testi yaptırdım bir sorun cıkmadı başka bir araştırma yapmadık doktorum muhtemelen sağlıksız bebekti dedi sendromlu vs vücut atmış dışarı dedi bundan sonraki çok sağlıklı olur dedi gerçekten de öyle bu bebeğim bir sorun yok
_gmzenur_ Elif_p İnşallah bende öyle olurum canım 🤲🏼 Betanın sıfırlanması ne kadar sürdü hatırlıyor musun?
betull_3004 Elif_p bebegin kalbi durdugunda sendeki belirtiler nelerdi acaba ağrın oluyor mu yada baska bir belirti
Elif_p _gmzenur_ Hatırlamadım canım ama sanki 2-3 hafta sonra ya en fazla 1 ay sonra falan düşmüştü çünkü çok yakındı gebeliğim sıfırdan yükseldi değerlerim
Edanur08 Melisa_kznsl Melisa_kznsl geçtiğimiz şubat ayında düşük yaptım. Çok çok küçüktü hatta öğrenmemizle düşük arasında bi buçuk hafta var. 4 ay demişti doktor rahim dinlenmesi için şuan ağustos da tekrar hamile kaldım şuan 16 haftalığım 🥰
Melisa_kznsl Edanur08 Maşallah Allah’ım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin inşallah 😊
Melisa_kznsl Pnaar34 Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah Allah’ım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin inşallah 😊
Pnaar34 Melisa_kznsl amiin Allahm isteyen herkese nasip etsin insallah 🥰🙏tesekkr ederim guzel dileklerin icin umarım en yakn zamanda saglikli bi gebelik gecirirsin🌸
Melisa_kznsl gunesligun Allah’ım isteyen herkese içinde bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sabrımız ve moralimiz daim olsun inşallah 😊
limoncicegim2 Melisa_kznsl nedemek ablamda üç hafta sonra kalmıştı sağ Salim aldı kucağına oğlunu bende şuan 6 haftalığım fakat boş gebelik ihtimali var bakalım bir hafta sonra öğrenicem beklemedeyim
limoncicegim2 Melisa_kznsl nedemek ablamda üç hafta sonra kalmıştı sağ Salim aldı kucağına oğlunu bende şuan 6 haftalığım fakat boş gebelik ihtimali var bakalım bir hafta sonra öğrenicem beklemedeyim
Melisa_kznsl limoncicegim2 inşallah sağlıklı gebeliktir evladınıza sağ salim kavuşursunuz Allah’ım kimseyi evladiyla sınamasın inşallah 😊
Elif_p betull_3004 1 hafta öncesinde ciddi Kasık sancılarım başlamıştı ama anlayamadık yerleşme dedik vs dedik kalbi durduğu geceden sonraki gün tahammül edilemez bir sancı tuttu bir de sarı bir sıvı boşaldı gittik ki Durmuş kalbi