Melisa_kznsl Düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Çok istiyorum zor bir süreç Allah’ım kimseye yaşatmasın hem de moral olur inşallah 😊
_gmzenur_ Melisa_kznsl Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah canım 🤲🏼 Bende yaklaşık 3 hafta önce kürtaj oldum. Üstte kalsın diye yazıyorum☺️
burcuruli Melisa_kznsl canım doktorlar 4 ile 6 ay arası beklenmesi gerektiğini söylüyorlar rahimin kendisini toparlaması için ama nasibin de ne varsa hayırlısı neyse o olur inşallah 🥰
Gulbeyaz_yesilyurt Melisa_kznsl 2 ay sonra kalbi durmustu kuretaj olmuştum 1 ay korundum 2. adetimi oldum onun ustunr hamile kaldim suan 30 haftaligim
Elif_p Melisa_kznsl benim ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 2 ay sonra hamile kaldım gebeliğim sorunsuz geçti simdi gün sayıyorum doğuma doktorum bekleme demişti
Melisa_kznsl Ben 2 ay önce düşük yaptım doktor 2 ay korun demisti korundum ve ilk adetim de gördüm doktor sıkıntı yok dedi hayırlısı olsun inşallah 😊
NurcanNurcan Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah ben hiç düşük yapmadım ilk hamileliğim çok şükür Allah hiç kimseye de yaşatmasın düşük falan
Melisa_kznsl Amin İnşallah Allah’ım kimseye yaşatmasın sizde evladinizi sağ salim kucağıniza alırsınız inşallah 😊
_gmzenur_ Gulbeyaz_yesilyurt Elif_p Babydream Kızlar kalbinin durma sebebi neymiş araştırdınız mı ? Benimde 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu patolojiye gönderdiler fakat bir şey çıkmadı. Birde beta değeriniz ne kadar sürede sıfırlandı. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için🥰 Bu arada rabbim hayırlı doğumlar nasip eder sağlıklıca sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah🤲🏼
Seda_22 Gulbeyaz_yesilyurt merhaba ben dün doktora gittim hesaplamaya göre 2 aylık hamileyim ama bebek 5.5 mm İnternete yazınca 6 haftalık gözüküyor kalp atışı duyulmadı cuma günü gel eğer duyulmazsa sıkıntı dedi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 2 gündür ağlamaktan mahvettim kendimi ilk hamileliğim sizler ne zaman duydunuz kalp atışını cuma günü duymasam beklemeli miyim
cnn34 Gulbeyaz_yesilyurt kalp durmasının belirtileri varmı kalp atışlarını duymuş muydunuz? Ben 6+2 de muayne oldum kalbi atıyo ama sesi gelmiyo sizde böyle bişey olmuş muydu alttan muayne olduğum halde ses yok
Babydream Melisa_kznsl kürtaj sonrası sadece 1 adet gördüm sonrasında korunmayı bıraktım ve hemen hamile kaldım. Kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 9. Haftadaydım. Doktorum çok fazla korunma sadece adet olana kadar korunsan yeterli demişti. Şuan 8+4 haftalık hamileyim. Ağustos sonu kürtaj olmuştum eylülde hamile olduğumu öğrendim☺️
Melisa_kznsl Ay inşallah tez vakitte bende güzel haberler alırım Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizler de evladınız sağ salim kavuşursun inşallah cevaplarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊
Bezelye_2 Melisa_kznsl 1 adet gördüm 2. Adet imde hamile idim. Şuanda 35 haftalığız herhangi sıkıntımız da yok şükür.
Elif_p _gmzenur_ kan Pıhtılaşma testi yaptırdım bir sorun cıkmadı başka bir araştırma yapmadık doktorum muhtemelen sağlıksız bebekti dedi sendromlu vs vücut atmış dışarı dedi bundan sonraki çok sağlıklı olur dedi gerçekten de öyle bu bebeğim bir sorun yok
Babydream _gmzenur_ patoloji sonuçlarım temiz çıktı. Sağlıksız bir bebek olduğu için muhtemenlen vucüd onu dışarı attı. Beta değerime sonradan hiç baktırmadım canım o yüzden ne zaman sıfırlandı bilmiyorum☺️
Gulbeyaz_yesilyurt _gmzenur_ benim de 9 haftalikken kalbi durmustu patolojiye gonderdiler ama.birsey cikmadi benim uzuntuden oldu stres oldu kendime bakamadim babami kaybettim o yüzden beta hcg bakmadim hiç benim olursa olur diye oyle ustune dusmedim 1 tane kizim vardı birlikte buyusunler diye 2. hemen oldu
Melisa_kznsl Maşallah çok sevindim Allah’ım sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah dualarınıza beni de alın nolur 😊
guzel_anne1 Melisa_kznsl ben tam düşükten sonra 4. Ayda hamile kaldım ama ilk 2 ay hiç Bir bebek çalışmamız olmamıştı rahim kendini toparlasın diye.
Eelif1 Doktorum 2 ay korunman ama yeter rahim 5 ayda kendini anca toparlar demişti ben 5 ayımda hamile kaldım şuan 7+2 tim☺️
Bebiscann Melisa_kznsl belli olmuyor canım ben 2 sene sonra kaldım 2 ay sonra bile kalan var canım rabbim sabır versin tez zamanda kucaginizi doldursun inşallah 🙏
Melisa_kznsl Maşallah inşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebeliginiz olur hamilelerin duası kabul olur derler dualarınızi eksik etmeyin inşallah😊