Ceydacetin Merhaba hanımlar birşey danışmak istiyorum . Görevden ötürü doğudayız ve burada doğum yapmak istemiyorum Antalya’ya gidicem Allah izin verirse , aranız gebelikte uçak yolculuğu yapanlar var mı ben 36. Haftada gitmeyi planlıyorum
burakveannesi Ceydacetin bende ankaraya gitcem dogudayım 33 te gidicem doktor raporu alıcam aslında daha erken gitmek istiyorum ne olur olmaz diye ama eşimde düşünüyorum
Livakaya29 Ceydacetin Bende doğum için memlekete gideceğim SunExpress den aldım 36 dan sonra uçağa Alınmıyor dedi rapor isteniyor Mu? Dedim covid testi yeterli bizim için dedi 48 saat gecerliymis teste bende haftasonu aldım 34 de gidecem
cinarduru Bende eşimin görevinden dolayı izmirdeyim Allah izin verirse 34 haftalıkken memlekete gitcem, gitmeden doktordan rapor alıcam öyle gidiliyoe
Ceydacetin cinarduru bende rapor alıcam ama yinede korkuyorum uçakta bişey olursa diye 1 saat 40 dk sürüyor bide ben 34 de filan mı gitsem 36 yı mı beklesem diye kararsızım
nirvana95 Üç ay önce doğum yaptım bende doğudayım ve memleketime gittim. Pegasus’la yolculuk yaptım 36+3 de ama size tavsiyem 35 de gidin sorun çıkarabiliyorlar. Pegasus 36 dan sonra almıyor diğer şirketler 28 den sonra kabul etmiyorlar
Gulipek34 Ben 34 haftalıkken aldım raporu. Thy 35 haftadan sonra uçağa almıyor diyebiliyorum. Hava yolu şirketini arayıp kaç haftaya kadar uçağa aldıklarını sorun bence.
cinarduru Ceydacetin ben ilk hamileliğimdede gittim bi sıkıntı olmadı. Benimde 1 bçuk saat sürüyor sıkıntı olucanı düşünmüyorm.
nirvana95 Ceydacetin açıkçası rahat bir hamileliğim olmasına rağmen rahat gidemedim çok fazla bel ağrım oldu ve sürekli maskeli durmak çok rahatsız etti dik oturunca karnınız da sıkışıyor yaz mevsiminin de etkisi olabilir sizin için eğer mümkünse 36 dan önce gidin benim yolculuğum 65 dakikaydı
Seral27 Ceydacetin bir hafta sonra uçuşum var özellikle sordum 34 haftalık olucam rapor almam lazımmı dedim 36 dan sonra almak zorundasınız dediler
Gizem5901 Seral27 hayır canım yok öyle birşey ben 32 de bindim oda karnım ufacıktı raporumu sordular thy hatta resmini cekti bir grupları varmıs orda paylaşıyorlarmış .
Seral27 Ceydacetin hayır mecburiyet yokmuş fakat nolur nolmaz ben Bi kağıt almayı düşünüyorum doktordan sizde muhakkak detaylı şekilde sorun
Ceydacetin nirvana95 benim riskli gebelik bide o yüzden korkuyorum 1 saat 45 dk filan sürüyor bide uçak