Nazli_ayar Hatice-0909 hormonlardan kaynakli çoğu gebede bebek kız olsun erkek olsun sivilce çıkıyo. Bu kocakarı efsanesi 😂
izmirlitazeanne Hatice-0909 cildim inanılmaz güzelleşti. Eskiden böyle pürüzsüz değildi. . Kızım olacak :)
Nazlimom Hatice-0909 herkes yüzün güzelleşmiş diyor cinsiyetimizde erkek💙 kuzenimde tam tersi kız bebek onunkisi yüzü sivilce doldu🐣
cennetkokulum_ Hatice-0909 33 haftayız yüzüm hep lekeli sivilceli oldu ama cinsiyet ne bilmiyoruz doktorumuz sağolsun kesin bir bilgi vermiyor bize doğunca görücez artık
Semanurozgan Hatice-0909 hamilelikte ayrı bir guzellestin diyorlar ama kızım olucak bence alakası yok
Loveis16 Hatice-0909 İlk günden beri yüzüm sivilce dolu gerçekten kendimi çirkin görüyorum 18 haftalığım ve bebişim erkek :)
isimsizhesap Hatice-0909 Bütün güzelliğim gitti yüzümde bi solgunluk ruh gibi bişey oldum erkek bu arada 😂 sivilcemde çok çıkmıştı… Koca karı lafı onlar ya 🙄
Funiy Hatice-0909 evet ben bu konuya katılıyorum 2 kızım var kızlar anneyi çok yoruyor hamilelikte ve cildi de bozuluyor
Koskafadime Hatice-0909 alakası yok valla ben kızımda suratım pürüzsüz çok güzeldi simdi 2. Hamileligmde 30 haftalık hamileyim suratimdan sivilce eksik olmuyor ve bebeğim erkek bende öyle biliyodum ama yanılmışım