Hatice-0909 Yüzümde çokça sivilceler çıkmaya başladı 7 haftalık hamileyim hani derler ya kız çocuk anneyi çirkinleştirir erkek çocuk güzelleştirir sizde nasıl olmuştu kızlar
Yalcnnaysgll Hatice-0909 22.haftaya kadar cildimde hiç bişey yokken yüzüm şuan mayın tarlasına döndü ve isilikler çıktı kızım olucak ne kadar doğru bilemiyorum 🤷♀️😂
Deletedmom177227 Muhtemelen hormonlardan da ben de erkekti ilki unutkanlık vardı, kilo aldım, yüzüm toplandı falan… tabi her kişi ve hamileliğe göre değişirmiş.
Sezensezen Hatice-0909 kızım olcak ama yüzüm hem gözenekli hemde sivilce olurdu şimdi tertemiz ve herkez güzelleştiğimi söylüyor
RumeysaNur34 Bende inanmam böyle şeylere ama öyle derler oğlumda bir tane bile sivilcem yoktu kızımda alnım sivilce doldu 😅
MelekMervertlek Hatice-0909 ilkinde guzellesmistim ikincisinde olabildiğince çirkinleştim ikiside erkek 😊
dakpinar- Hatice-0909 eskisinden daha iyi cildim , sadece ilk trimesterda sivilcem oldu ama 12. Haftadan beri sivilcem ve ya lekem yok kızım olacak❤️
Handan_65 Hatice-0909 Benimde baya sivilce oldu cinsiyetini kız Ayrıca hiçte tipim kaymadı suanlıl 6 .aydayız
bebekomm Hatice-0909 bana da güzelleştiğimi erkek olacağını söylediler arkadaşlarım. Hiç sivilce leke olmadı. Ama kız olacakmış
Yzaman Hatice-0909 bana da yüzün güzelleşti kız değil bu erkek doktorlar yanılıyor diyorlar bende doktoruma söyledim bu hafta 😁 bir pipi yüz mü güzelleştiriyormus dedi 🤣
Sermec27 Hatice-0909 valla canım benim ilk oğlumda yüzüm bebek gibiydi tertemizdi ikinci oğluma hamileyken sivilce leke ne varsa cıkmıştı yüzümde bence alakası yok 🥰
annesi_ Hatice-0909 Kızım olucak gerçekten çirkinleştim yüzüm hepten çöktü gitti valla😂 doğumdan sonra düzelirim inşallah hiç böyle beklemiyodum yüzümden kilo almayı çok istedim ama aksine çöktüm bende anlamadım