Zeynp busrasahinn ilginç olan şu ki 13+3 üm daha 😁 çok halsizim ayrıca çalışıyorum 30 küsür olunca Totoyu kaldıramıcam galiba 😂
busrasahinn Zeynp o haftalarda halsizlik oluyor çok ki bide çalışıyormuşsun bende o haftalarda çalışıyordum o zamanda yapmayı gözüm almiyodu işten gelince 😂😂 ama 25 den itibaren gerçekten yapamamaya başladım kilo da almadım çok sadece 2 kilo ama anlamadım gitti niye böyle oluyo 😂
demettt Asdfgh 5 yıl tedavi gördüm canım 3 aşılama ilaçlar falan tüp bebeğe başlamıştık ki süpriz şekilde hamile kaldığımı öğrendim bide kanımda enfeksiyon çıkıyor o yüzden düşük tehlikesine karşı doktorum 4. ayıma kadar çok dikkatli olmamı istedi bende ister istemez çok korkuyorum
Zeynp busrasahinn ağırlık oluyor insanda Keyifsixlik oluyor Sıcaklar etkiliyor Boşver bi ara yaparız 😂 Misafir gelmedikçe problem yok 😁
busrasahinn Zeynp aynen öyle Allah'tan gelebilecek herkes de memlekete gitti benim o yüzden çok rahatım 😂😂😂
Melissim12 Zeynp misafir çok seviyorum lakin 😄 evden dolayı çağıramıyorum gelmek isteyen komşulara da aralıklı açıyorum kapıyı sancım var ölüp bitiriyorum diyip yolluyorum ☺️
ayaniz Hamile oldugumu ögrendigimden sonra 2 kere yardımcı aldım onun dısında her gün silip süpürüyorum bir yere gitmessem,yaz günü camlar acık haliyle tozdan durulmuyo:( Dinlene dinlene yapıyorum süpürürken bile mola veriyorum
Melissim12 32 hafta 3 günlüğüm her an doğurabilirim zaten doğurmazsam da 34 35 36 haftalarda Doğum gözüküyor o yüzden kocam bazen mutfağa bile atıştırmaya gitmeme kızıyor evi temizliyor ama ben beğenmiyorum hiç rahat edemiyorum kendim yapmadığım için böyle giderse bir bayan çağırıp ona yaptıracağım stres oldum çünkü eşim gidince tabi sancım da olsa gizlice bir şeyler yapıyorum üz durmuyorum dayanamıyor insan alışınca da yatmaya ☺️
Zeynp Melissim12 bende çok seviyorum ama evim temizken gelsinler arkadaşım 😂 Bu haftasonu gelmek istedi bi grup Allahtan düğün varda şaapamadım 😂
SaadetBayrak Ben de daha 26. Haftadayım resmen ölüm gibi geliyor çokta takıntılıyım ewe kadın alayım dedim arkasından tekrar yapıyorum oyuzden birinide alamıyorum sadece camlarımı her ay birine sildiriyorum gerisinide zor da olsa kendim yapmaya çalışıyorum
gokcekubra Bizde 30+3teyiz ✨ haftada bir dip köşe temizliyorum 😇 cok şükür zorlanmıyorum tek sorun havanın sıcak olması onun dışında iyiyiz Elhamdülillah😀🙏💗
deletedmom209 Vdk yanlız değilsin bende doğuma kadar böyle idare edicem doğumdan biraz önce de temizlikçi tutucam dip köşe yoksa olmayacak
Vdk deletedmom209 aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum ama nedendir bilinmez içimi bir telaş kapladı sanki erken doğurcakmışım herkes evimi perdelerimi pis görecekmiş gibi 🤦🏼♀️ Bu hafta kadın alayım dedim hepsi doluydu bakalım haftaya boş birini bulabilirim umarım 😥