SuperrMomm Melikeakarsu Bende sizin gibiyim ama kussam da midem bulansa da kokusundan tiksinsem de mecbur yediğim şeyler var. Lütfen sizde yemeye çalışın ve arada çok fazla saat var onlar daha minik gelişmek için besinlerinize ihtiyacı var🥺 Sizi çok iyi anlıyorum ama🥺
Seherdmrkl Melikeakarsu canım maalsef ben de senin gibiyim gece gündüz afedersin yediğim iki lokmayı en fazla yarım saat sonra çıkarıyorum gecenin birinde bile. Dört gündür o kadar kötüydüm ki kahvaltı yemek asla yapamıyordum. dün akşam prilam içip uyudum bugün biraz daha iyi kalktım ama hala aynı şu bir ay dişimizi sikacaz elinden geldiğince meyve yemeye çalış kuru yemiş at ağzına çıkarsan bile vitamini vücuduna gitsin. zor biliyorum ama kendimizi zorlamak zorundayız. Bundan önceki hamileliğim 11. Haftada sonlandı o yüzden bu sefer kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla geçer bu günler de ☺️
Jan91 Melikeakarsu zarar verir, bence Doktorunuz a söyleyin bulantiya karsi ilac versin saglik li beslenmek onemli çünkü
Jan91 asdfg3 evet ama yedigimiz yemek kana karisiyor o da bebegi besliyor, yemek yenmezse bebek ne ile hangi vitaminlerle beslenicek, boşuna balik, ceviz, protein ağırlikli beslenin demiyolar🙈
asdfg3 Jan91 hani en azindan kahvaltı yapmis aksama kadar da bisey yememis o ara acliktan ölmez cocuk o kandaki besin daha cok yeter ona😂 gelisimi ayri konu tabi ben cocuk ölcek acliktan lafina yazdim 😂😂
Seherdmrkl Melikeakarsu gelişimi iyi gitmiyordu kalp atışı çok geç duyuldu vs. En son 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Allah kimseye yaşatmasın
alparslanin_annesi Melikeakarsu ilk 3 ayda normal 14 olucam bende benimde durum aynı bence takma kafana düzelir
Embu Melikeakarsu bana doktorum 5 ay normal dedi benimde cok bulantım oldu ilk aylar kilo verdim hatta doktorum zararı olmaz dedi ablam doguma bile istifra ede ede gitti 9 ay boyunca yiyemedi bişey valla yegenim baya kilolu dogdu korkutma kendini bebekler bizden daha güçlü 🥰🐣
Pitimc Melikeakarsu o kadar iyi anlıyorum ki bende 12+ 5im 6.haftadan beri başımı kaldıramıyorum , canımız istiyor eminim seninde istiyordur ama yiyemiyorsun….Yediğim gibi çıkıyor ellerim titremeye başlıyor hele akşamları…Birbirimize dua edelim sağlıkla gelsin bebeklerimiz herşey onlar için….Bana ayva çok iyi geldi almanızı ve yemenizi tavsiye ederim.Çok susuyorum susuzluk ve hararet için de ev yapımı erik hoşafı ve kavun hem iyi geldi hemde diğer içecekler gibi kusturmadı , inşallah sizde de işe yarar 💕
Selin12- Melikeakarsu bebeğe şuan için zarar vermez sizin vitaminleeinizden besleniyor yanliz siz hastalanırsiniz
Pitimc Ayrıca bulantı gebeliğin bir parçası , içiniz rahat olsun bebeğiniz sizin depolarınızdan çekiyor zaten , doktorum da aynı şeyi söyledi ,o yüzden stres olmayın , bol iştahlı günler bizi bekler umuduyla bugünlere sabredelim 😊
Pervinkbln_ Melikeakarsu doktor yemek için zorla kussan bile bebek vitamini alıyor diyor sen yinede ye
beyah Canım ilk üç ayında hatta bazen 4 aya kadar sürer bu bulantılar ve çıkılmaz hal alabiliyor bazılarının da hamileliğin sonuna kadar çekiyor Allah yaşatmasın bende 4 ay doğru düzgün beslenemedim gece hap atmasam sabah kusarak kalkıyodum az ve sık yemeye çalış herşeyi dene seni kusturmayacak şeyleri bul onlardan ye canım doktoruna da düzenli olarak danış herşeyi
hamisanne_63 Melikeakarsu ilk 3 ay sıkıntı olmaz bence bende sadece çubuk krakerle besleniyordum 4 aya kadar ondan sonra yavaş yavaş yemeye başladım ama hâlâ kusuyorum hiç geçmedi 29 haftalıgız