Melikeakarsu Kızlar 12 haftalık hamileyim bulantılarım yine basladi en son saat 11 de kahvaltı yaptım daha bisi yemedim saat olmuş 5 bu saate kadar bisi yememek bebege zarar verirmi
Kbrayankkk2 Melikeakarsu Ee vermez mi günah ac o kucuk şuan ama onunda beslenmesi gerekir bulantilarin var diye yemek yememek olmaz yemen gerekiyor gerekmez ye yani ac kalinirmi aman
Symylldz Melikeakarsu çok uzun süre aç kalma boş mide de bulantı yapıyor acı su kusuyorsun sonrasında ufak ufak bir şeyler at ağzına domates tuzla ye salata aynı şekilde ama aç kalmamaya özen göster daha üç aylık bu haftadan sonra beslemene dikkat etmeni tavsiye ederim mide bulantısının ne kötü bi durum olduğunu çok iyi bildiğimden seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun canım 🥺
Ozlem2904 Melikeakarsu dr um organ gelisimi icin yediklerime dikkat etmemi soylemisti. En azindan bi haslanmis yumurta b ayran/sut yiyin icin protein olsun
Hatice-Cihan Melikeakarsu beslenmen önemli tabiki ama bebek sen kahvaltı yapınca ondan öğle yemeği yeyince ondan akşam yemeği yeyince ondan beslenmiyo bebiş senin depolarını bosaltiyo sen dengeli beslenmede kanin vitaminin demirin düşer onun için bulantı hapı falan kullan dengeli beslenmeye çalış 😉
Melikeakarsu Kbrayankkk2 yemin ederim az önce basım dönüyordu evde de yalnızım Eşim işte hala kendimi zor yere attım Gözlerim karariyor midem bulanıyor kalkip yemek yiyecek takatim yok 😭😭
eecemce İlk 3 ay sıkıntı olmaz dedi benim doktorum senden besleniyor sana zarar verir depolardan kullanıyor dedi ilaç verdi prilam dr diye zararsız bir ilaç beni rahatlattı baya 🥰 bir de farkettim ki karnım aç olunca daha çok bulanıyor önemli olan mideni bastıracak olan şeyi bulmak mesela çubuk kraker veya zeytin ekmek yiyorum önden limona tuz atıp yiyorum falan biraz hafifletiyo sonra yemek yiyorum hareketsiz oturuyorum sindireyim biraz diye 🙈
Kbrayankkk2 Melikeakarsu amann amann kalk ağzına bi iki lokma at kalk cocuk açlıktan ölür iyimisin sen Halin yoksa bile siparis ver bisey yap o çocuk ya amann eşini ara kalk bayilirsin bi şey olur biraz da aCliktn olur ben bile acikinca midem kötü oluyor gözlerim karariyor
Pitimc Melikeakarsu o kadar iyi anlıyorum ki bende 12+ 5im 6.haftadan beri başımı kaldıramıyorum , canımız istiyor eminim seninde istiyordur ama yiyemiyorsun….Yediğim gibi çıkıyor ellerim titremeye başlıyor hele akşamları…Birbirimize dua edelim sağlıkla gelsin bebeklerimiz herşey onlar için….Bana ayva çok iyi geldi almanızı ve yemenizi tavsiye ederim.Çok susuyorum susuzluk ve hararet için de ev yapımı erik hoşafı ve kavun hem iyi geldi hemde diğer içecekler gibi kusturmadı , inşallah sizde de işe yarar 💕
Gulsen54 Melikeakarsu Canım elinden geldiği kadar ye çıkarsan da o ona gider bi şekilde benim 7. Hafta başlayıp 12. Hafta bitmişti ama aşırı bulantı yaşıyordum su içsem çıkarıyordum ama yine de kendimi zorladım normalde sutu ben çok severek için bir insandım onu içerken bile zorlaniyordum çıkarsam bile içtim yapamazsan doktorunla konuş bana bulantı ilacı yazmıştı ama ben kullanmak istemedim kullanmadan atlatacam dedim çok şükür bitti bir de vücudun dirençten düşer aç bırakma kendini benim doktorum serum takacaktı çok kilo verdim diye vitamin harici hiç bir ilacı kullanmak istemedim ben
asdfg3 Melikeakarsu sen yemesen bile bebek senin kanindan beslenmeye devam eder sen gittikce halsizlesirsin kötü olursun. Birakin kahvalti yapmayı ilk 3 ay ac kalip her yedigini kusan insanlar var malesef.. bebek sizden beslenmeye devam ediyor zaten🙏 ama aclik daha cok bulanti yapiyor agziniza bi kac lokma bisey atın 😒
Symylldz asdfg3 o sürekli kusan insanlardan biri de benim ciddi bir kilo kaybı yaşadım bünyeyle alakalı bir durum sanırım kimisi hiç yaşamıyor kimisi 3 ayda atlatıyor kimisi de doğuma kadar sürüyor benim bu gidişle doğuma kadar devam edecek gibi gecenin yarısında banyoya zor atıyorum kendimi alışamadım bir türlü inanılmaz zor bi durum.
asdfg3 Symylldz bende oyleyim 2 ay sürdü baktim geçmiyor ilac istedim tamamen kesmedi ama biraz olsun hafifletti en azindan kusmuyorum artik. 3 ayda 4 kilo verdim 46 kilo oldum daha fazla zayiflarsam yok olucaktim 😂
sehrengiz_8 Melikeakarsu canım bebek ilk üç ay senin depolarından besleniyor direkt plesanta bağı ile beslenmeye geçmiyor ancak senin dirençsiz kalma gibi bir durum söz konusu olabilir kendi direncin için bir şeyler yiyip içmeye çabala
asdfg3 Kbrayankkk2 anne karnindaki cocuk acliktan ölmez bacım o annesinin kanindan beslenir surekli 😂😂 arkadaşı strese sokmayalim şuan bayılıp kalmamak icin yemesi gerekiyor sadece
Symylldz asdfg3 bende ilaç kullandım önce prilam verdi işe yaramadı günde 8 kere kusuyordum artık serumla beslenmeye başladım hafta da iki üç kere baktım olmayacak doktorum sonrasında onyzd 4 mg yazdı o hafifletti ama bu defa da kabızlığım inanılmaz kötüleşti ilaç bağırsak hareketlerini yavaşlatıyormuş sen bayağı zayıfmışsın ondan yok olabilirdin bende 9-10 kilo verdim 79 kiloydum 69a kadar düştüm şu an 72yim depolarım dolu olmasına rağmen direncim fena düştü 😂
Kbrayankkk2 asdfg3 İste bizim tabirimizce ölur😂 kaynanam öyle derdi ben yemek yemeyince öldü çocuk derdi😂 bisey olmadi aha çocuğum buyudu bile yikadim onu misss gibi uyudu ohh😂😂
Jan91 asdfg3 evet ama yedigimiz yemek kana karisiyor o da bebegi besliyor, yemek yenmezse bebek ne ile hangi vitaminlerle beslenicek, boşuna balik, ceviz, protein ağırlikli beslenin demiyolar🙈
Sehhy Melikeakarsu ilk 3 ay senin depolarını kullanıyor. Mümkün olduğunca yemeye çalış tabi ama yemesende sıkıntı olmaz. Ben 4 ay boyunca yiyemedim. Stres yapman daha zararlı yiyememenden
asdfg3 Symylldz evet normalde de zayif olunca bünye 4 kiloyla iptal oldu istahim acilsin diye bekliyorum😂
asdfg3 Kbrayankkk2 benim kaynanamda kalk cocuk açlıktan öldü diyor bende ölmedi ölmedi icimde doyurdum diyorum 😂😂😂