2609nrgl defalarca sorguladım kendimi hamile görünce yoksa üzüldün mü sen dedim vicdan yaptım hayır üzülmedim özendim kıskanmadım kıskanmadığımı kendime ispatlamak için dilime dua ettim hamile kalanları çiçekler ektim balkonuma hatta bir keresinde unutmam çilek ektim baktim kızarmış dedim Allahim buna can verende sensin banada ver nolur dedim bir kere de papatyama kuş yuva yaptı çiçeği sulasam kuş gidecek çiçeği sulamasam çiçek ölecek ikiside can Allahim ben hangisini yapayım yol göster dedim sonra çiçeği sulamadim kuş yumurta bıraktı 3 sefer 2 tanesini attı en son yumurtaya bi baktım yavru kuş olmuş ona güneş gelmesin diye yazma kapattım baktım sonra uçup gittiler annesiyle banada yavrumu ver Allahım dedim papatyanın dalları kupkuruydu dokunsam çıtır çıtır dökülüyordu inanmayacaksınız bir süre sonra yeşillik açtı o papatyaya şok oldum fotoğrafı vardı bulursam atarım o zaman da dedim kuru dalları yeşerten Rabbim ver dedim, ben istemekten hiç vazgeçmedim vazgeçemedim çünkü ne kadar ısrar etsem o kadar beni duyuyordu yaradan Rabbim biliyorum , asıl ben sizin güzel kalbinizden öpüyorum hiç düşünmedim kitap yazmayı ama içimi çok dökerim yazılara daha paylaşması mümkün olmayan bir ajanda defterim var insanın yüreği kanadığı zaman samimiyet akiyormus benim yüreğim çok kanadı kanadıkca güçlendim o kadar sükrettimki yaşadığım herseye ben hayatımın hiçbir yerinde Rabbimle ettiğim muhabbetin tadına varmadim o yüzden vazgeçemedim, hatta bir arkadaşım vardı Allahim dedim önce ona ver sonra bana ver ince ayrıntı bir duayı bile Rabbim kabul etti ilk önce ona sonra bana verdi ben Rabbim tarafından duyuldugumu biliyordum ben detaylı dua etmeyi bilmem birden Allahim seni çok seviyorum derken bulurdum kendimi sonra tobe tobe öyle denir mi diyordum Allah düşündüğüm herseyin sonunda bana yol gösterdi en basitinden bu olayda bile Hz. Musa bir gül yolda giderken bir çobana rastlamış çoban konuşuyormuş Ey Allahim söyle bana nerdesin çarıklarını dikeyim saçlarını tarayım kölen olayım diye Hz Musa çobanı duyunca sinirlenmiş sen kiminle konuşuyorsun böyle demiş yerin göğün sahibi Rabbimle konuşuyorum demis hz.Musa kızmış Allah ' la bu şekilde konuşulmaz demiş derken yola devam etmiş göklerden bir ses gelmiş Ey Musa biraz evvel sen benim kulumla arama girdin bilirsin ki biz lafa söze bakmayız niyete bakarız demiş Hz.Musa hemen çobanın yanına giderek özür dilemiş bende bunu bazen sevgimi çok farklı dille ifade ederken okumuştum çok ama çok etkilenmistim o yüzden hep olduğu gibi yaşadım Aşığım sana Rabbim dedim, adın anılınca gönlüm coşuyor dedim senin muhabbetin benim en büyük lezzetim sofranda agirla bu kulunu dedim , sırtını daya Rabbim’e olacak olan emin ol oluyor he dersen hiç mi düşmedin hiç mi umudun tükenmedi olur gibi oldu bazen ama hiç sifirlamadim kendimi imtihan dedim işim iyi eşim iyi halim vaktim yerinde ne ile imtihan olacaksın dua et tek imtihanın bu olsun dedim herkesin doktoru kendi olur benim doktorum da bendim uzattım baya yine Hakkınızı helal edin