Merhaba Kendim
Hadi gel seninle yeniden başlayalım.. Hem biliyorsun Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır.. Tabi en başta sağlıkla.. Yeniden.. Nasip olursa yeniden uzatalım saçımızı, hayatımızdaki herkesi yeniden sevelim.. Ama en çok tabiki kendini.. Yeniden hayal kuralım mesela, bulutlara yazalım kalbimizden geçenleri.. Yeniden Şükredelim, daha çok Şükredelim.. Yeniden inanalım, güneşli günlere daha çok inanalım.. Hadi gel, yeni yeni çiçekler alalım seninle, yeniden toprağa dokunalım, yeni kitap sayfaları koklayalım mesela, yeni kahveler keşfedelim, vanilyası az olan.. kuş isimlerini öğrenelim, yeniden gezelim, yeni yerler selamlayalım, yeni insanlar tanıyalım.. Nasipse, İnşallah..
Ve 26, sanırım en çok sende büyüdüm ben, Sağlıktan ötesinin boş olduğunu sen öğrettin, çok istemeyi değil, hayırlısını istemeyi sen öğrettin, erken sevinmemeyi öğretirken, çok üzülmemeyi de öğrettin, sabrı öğrettin, beklemeyi öğrettin, birazcık yoruldum sende ama çok değil.. ve 27 senden de miladım olacak süprizler beklediğimi bilmeni isterim.. En başta sağlık tabi, kokularına alıştığım tüm sevdiklerim yanımda olsun, çok ama çok kalpten bir duam var dilerimki hayırlısıyla bu yaşımda nasip olsun..