ikramomm https://resimyukle.io/r/fXRWu6g0h4 Doktor 189 demişti kağıdı verince anlık şok yaşadım maşallah diyin 😁🌸🤲🏻Adetim 13’ündeydi 15’inde kan verdim böyle çıktı 🥰🥰
Nazmila1978 ikramomm maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲 belirtilerin nelerdi yazarmısın acaba
ikramomm Nazmila1978 amin inşallah belirti çok yaşamadım açıkçası biraz başım dönüyor o kadar gerisi bilindik belirtiler 🥰🥰
ikramomm maviay246 aminnn inşallah canım özellikle seni merak ediyorum inşallah en kısa zaman da şeninde güzel haberlerini alırız kuzumm çok mutlu oldum değeri görünce 🥰🥰
maviay246 ikramomm akşam haber edicem inşallah vardır 🥰🥰🌹 bende sana kendim gibi sevindim canım benim rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🌸
ikramomm muge1661 ben dün kan verdim bugün çıktı sonucu 189 demişti doktor ben yanlış duymuşum 889 çıkmış meğerse doktor da çok yüksek diyip duruyordu bende diyorum 189’un nesi yüksek ahaha hayırlısı bakalım neyse o olsun 🥰😁🌸
Sermec27 muge1661 bthcg nin ikizle ilgisi yok canım oğluma hamileyken adete 1 gün kala 800 dü ve tek gebelikti 2 gün geçmiş arkadasın gayet normal bir değer ikiz ultrasonda anlaşılır anca🥰 Sana da maaşsllah canım inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbım 🤲🥰 ikramomm ikramomm
muge1661 ikramomm ayy valla bende şok oldum bayaaaa yüksek ayy hadi inşallah canım sağlıklı olsun da ikiz üçüz önemli değil🤲🏻
duygukrd ikramomm gözünüz Aydın sağlıkla kucağına alırsın insallah 🥰yerleşme kanaması olmuş muydu siz de