Fnen Kızlar selam Amazonda indirim varda, emzik ve biberon alacağım sizede fikir olsun fiyatı uygun. İlk alışverişte 120₺ Olunca 30₺ indirim oluyor
Deletedmom_29 Fnen Bende e bebekten set aldım bence gayet ihtiyaç olan şeyler var içerisinde , emzik ve biberon fiyatı gayet ideal ben daha pahalıya almıştım
Minikmucize15 Fnen sizden okuyunca baktım bende ürün plastik cam degil. plastikler cok saglikli olmuyor cam olani 75 tl di
Fnen Bir soru sorayım , sizce chicco tırnak bakım seti gerekli bir şey mi? Amazonda 54₺ e bebekte 130₺
Annenaz Fnen ben tek tırnak makası aldım. Onu da bebişi olanlara sorarak aldım. Set gereksiz dediler öyle hareket ettim.
Ozlem2206 Fnen o setler asla kullanılmıyormuş canım aşırı gereksiz diyorlar sadece bebek boy tırnak makası yeterli bence
Fnen alparslanannesii1661 bende alayım o zamna kullanılır herhalde, zaten tırnak makası her türlü alınacak
alparslanannesii1661 Fnen bence alın bende ates olcer falanda vardi gerekli gordum bide 110 tl yi almıştım
Fnen alparslanannesii1661 ateş ölçerde bakayım hemen 😇 teşekkür ederim 🙏🏻 bu arada bir tarih verdi mi doktor senin için pırtlat artık :)
Fnen Annenaz yani bende bilemedim öyle diyen çok ama setin içine bakıyorum tarak kıllanılır, tırnak makası zaten , makası ben kullanmaya cesaret edemem muhtemelen ama ablam makası çok kullanmış bilemedim yani 🤷🏻♀️
alparslanannesii1661 Fnen ahahahhahaha sabah sancin duzensiz eve git dedi suyun gelirse gelirsin dedi 🙈😂😂
Annenaz Fnen doğru diyorsun. Ben de öakası kullanamam. Tarak ve fırça ayrı aldım ben. Fırçası iyiyse alabilirsiniz . Çünkü fırçalar da tek başına pahalıydo
Fnen alparslanannesii1661 yaa hadi hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Ya şuyun gelmesi olayında birden şırr diye gelmesinden korkuyorum 😂
Fnen Minikmucize15 aa cam olmadığını bilmiyordum, Bilmiyorum biraz araştırayım, diğer plastikler gibi mi kalitesi nasıl ona göre iptal ederim teşekkür ederim 🙏🏻
Fnen Ccgdm rica ederim ne demek 🙏🏻 Emziğe ara ara bakın derim bazen stok oluyor farklı deseninde falan , güzel günlerde kullanın şimdiden 💙
Fnen Ccgdm bu arada burda biri yazmış şimdi , bu biberon plastik olanmış cam değilmiş, ama plastiği herhangi zararlı bir şey barındırmıyormuş, bebekler rahat tutabilsin diye tasarlanmış
elaweannesi Melos12 yapabildin mi canım bendede olmadı sandım sonradan oldu yardımcı olayım olmadıysa