Ozlem2904 Hilal-95 saglicakla buyutun insallah cok sevindim cook cok tebrik ederim insallah tez zamanda cikar kuvezden ❤
alparslanannesii1661 Cok cok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebekte çıkar hemen canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ardeninannesiiii Hilal-95 çok sevindim canım benim Allah analı babalı büyütsün umarım bebiş kısa sürede çıkar küvözden Allah yardımcın olsun♥️🙏🏻
2prens-annesii Hilal-95 Ayyy gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Sen kurtuldun sıra bizde inşallah kaçıncı haftada yaptın doğumunu ben 40+1 oldum daha gelen giden yok 😣
Haticekocgennc 2prens-annesii nasıl cesaret ediyosunuz ben bugün 39+6 yım çok korkuyordum ya gelmezse bu gece günü doluyo doktor buyuyo bebek diyo
[silindi] Hilal-95 maşallahh sende doğurdun sonundaa🥰 Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️
Hilal-95 Demet1234 amın canım inşallah allahın izniylr beklıyorum yani okadar acı çekıp kucağıma az bsy vermeleri zor geldi ama kendımı brakmıyorum sütüm kesilmesin diye
Demet1234 Hilal-95 sakın bırakma canım oğlun için. İçini hep ferah tut. Dualarım seninle kuzum, sen çok güçlüsün oğlun da senin gibidir eminin hemen gelir yanına inşallah 💗💗 bütün güzel enerji, dua hepsini sana gönderiyorum.
guzelbebegimmmmm Hilal-95 ayyy kız seni bekliyorduk hee. Rabbim şifa versin bian önce kavuşun inşallah🤲🏻🥰
Merve_0109 Hilal-95 Oh beee sonunda doğurdun sıra bende rabbim biran önce kuvezden kucağına almayı nasip etsin hadi sağlıkla büyüt miniğini🥰🥰
Symylldz Hilal-95 çok şükür sonunda beklenen an geldi gözümüz aydın olsun canım dualarım seninle ve oğluşunla üzülüp yüreğini sıkma 🤗♥️
Prens1prenses2 Hilal-95 Gözün aydın canm inşallah hemencecik çıkarırlar da kavuşursun oğluşuna darısı başıma
Bebiscann Hilal-95 çok geçmiş olsun canım Allah bağışlasın evladınızı salihlerden eylesin inşallah canım 🙏🥰😍
karauzumannesi Hilal-95 gerçekten merakla sizi beklıyorduk şükür 🤩 inş saglıklı sıhhatlı cıkarsnz hastaneden
Mellisssa Hilal-95 yaaa sonnda bende seni merak etmiştim noldu bu kız doğurdu mu diye çok şükür sağsalim kucagına aldın inş en kısa zamanda küvezdende cıkacaktr çok çokk sevindim❤️