Bngayl Hilal-95 Bir an önce sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah bir daha ayrılmamak üzere 🙏 gözünüz aydın 🌺
Busra_Yildiz Hilal-95 ay doğuramıyorum diye diye sonunda sende doğurdun 🌸 👏 Çabucak toparlar canım hiç merak etme ❤️
MiniMiniKus Hilal-95 Allah ın izniyle kavusursunuz inşallah bir şeycik olmaz Çok şükür kavusmussun evladına ne mutlu sana darısı bizlere ❤️ Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim 🎀
Fnen Hilal-95 ay sonundaa 😍 İnşallah hemen alırsın kucağına evinize gidersiniz💙 Rabbim yardımcınız olsun
Guney16_Enes21 Hilal-95 Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun bebeğiniz tez zamanda çıkar inşallah küvezden
Deletedmom15262 Hilal-95 kızz doğurdun sonunda hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün yavrunuz maşallah canım 💓🧿🌸
Fundabshn Hilal-95 Yaaa sizi tanıyorum maşallah size çok sevindim adınıza rabbim kavurşturmuş sizi oğlunuzla ve inşallah daha iyi olursunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim 🤲🏻💐🥰
incisu Hilal-95 hep görüyordum seni Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa sürede birlikte eve döneceksiniz 🙏💕
Asyaveannesi36 Hilal-95 ay çok sevindim sizi burdan görmüştüm bir kaç sohbetten en yakın zaman da yavrunuzu kucağınıza verirler inşallah annesi 🙏🏻💙💙
Eymeninannes Hilal-95 çok geçmiş olsun canım . darısı hepimizin başına 40+3olduk hala gelen giden yok bende iyice halden düştüm
Demet1234 Hilal-95 kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bir an önce minik oğlun yanına gelir. Allahım yardımcınız olsun. Küçük prense bol bol şifa versin inşallah.
Hilal-95 Demet1234 amın canım inşallah allahın izniylr beklıyorum yani okadar acı çekıp kucağıma az bsy vermeleri zor geldi ama kendımı brakmıyorum sütüm kesilmesin diye