melekylmzr Gul27- çok teşekkür ederim yaptırayım hastalığı geçirdiğimden hemen olmak istiyorum içim rahat etmiyot
melekylmzr Sezensezen canım sağlık ocağı zararlı değil kol ağrısı yapar ondan dedi ikisi bir olunca bende başka başka duyunca acaba dedim
melekylmzr Mimik aynen canım bende sordum kol ağrısından dediler nette birinde 15 gün en az diyince acaba dedim ondan
Beybisininannesi Herkes farklı birşey söylemiş 😅 benimde tetanoz olmam lazım ama gecen hafta biontech olmuştum Sağlık ocağındaki hemşire arada gün gerekmez demişti burda 15 20 günden bahseden var Kime göre vurdurcaz şimdi😅
melekylmzr Beybisininannesi instada çağrı gülümser hoca 15 gün demiş en az benimde aklım karıştı 😂aynı sağlık ocağında da öyle dediler
efsaneeozgee saglik ocagindaki doktorum sadece iki iğne de kol agrisi yaptığı icin arasinda sure olmali diyoruz yoksa sureye gerek yok demişti yaklasik bir hafta arayla olmustum her iki dozuda
Nuray58 melekylmzr sağlık ocağı beni aramıştı tetonoz için bir gün önce covit aşısı olmuştum 2 hafta sonra gelin o zaman dedi 2 hafta sonra da tetenoz oldum
melekylmzr lentil anladım kuzum hemşire bana da kolun ağrır ondan demişti cidden tetanoz ağrıtmıştı baya
-Papatya33 Ben iki gün arayla oldum. Doktorum ası olmadım diye kızdı hemen ol dedi. İki ası aynı gün olmadıgı sürece sorun olmadıgını söylediler. Zaten korona asısını hiç bilmiyorsun ama tetanoz mahfediyor
melekylmzr -Papatya33 evet canım banada kızdı hatta bekleme dedi ama yeni hastalık geçirdiğimden bekledim bende